Neišsiblaivė? Putinas skelbia šokiruojantį dalyką  ()

Naujųjų metų dieną Putinas apsilankė karo ligoninėje, kur susitiko su savo karo sužeistaisiais ir kalbėjo nesąmones. Jis vėl įrodinėjo, kad Rusija yra ne prieš Ukrainą, o prieš Vakarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas pasakojo, kad Vakarai ir Ukraina jau „nori taikos“. Jo balsas šiek tiek drebėjo, kai jis stengėsi įtikinti savo karius ir patį save, kad Rusija nepatirs strateginio pralaimėjimo.

Putinas pažymėjo, kad jo problema yra ne pačioje Ukrainoje, o tame, kad Vakarai bando Rusijai padovanoti strateginį pralaimėjimą. Be to, Putinas tikino, kad civilizuotas pasaulis jau pradėjo matyti šviesą ir suprasti, kad nepavyks nugalėti Rusijos, todėl Vakarai ieško būdų, kaip kuo greičiau užbaigti karą. Diktatorius sakė, kad neplanuoja kovoti amžinai ir Rusija irgi nori taikos, bet tik savo sąlygomis.

Po to Putinas ėmė grasinti susidoroti su Vakarais ir sakė, kad Rusija stiprina savo karinį potencialą. Anot jo, Rusija kelis kartus didina ginklų gamybą.

Putinas neignoravo ir Belgorodo apšaudymo - jis prisipažino, kad „viduje šniokščia“ iš pykčio. „Žinoma, galime smogti į aikštes Kyjive ir bet kuriame kitame mieste. Suprantu, viskas manyje verda, bet kodėl mums reikia smogti civiliams?“ – nesąmones šnekėjo Rusijos prezidentas.

 

Putinas nusišypsojo meluodamas, kad Rusija reaguoja tiksliais smūgiais tik prieš karinius objektus. „Tai padarėme vakar, darysime šiandien ir rytoj“, – sakė Kremliaus vadovas.

(2)
(42)
(-40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: