„Po 50 metų bus karas. Laukia mirtis“. Medvedevas taškosi grasinimais  ()

Anot Dmitrijaus Medvedevo, verta rinktis gyvenimą didelėje, nors šiuo metu nekenčiamoje valstybėje, nes kitu atveju Ukrainos gyventojų laukia mirtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pareiškė, kad Ukrainos egzistavimas bet kokia forma yra pavojingas patiems ukrainiečiams. Apie tai jis rašė savo „Telegram“ kanale.

„Ir aš turiu omenyje ne tik dabartinę valstybę, Banderos politinį režimą. Kalbu apie bet kokią, absoliučiai bet kokią Ukrainą“, – patikslino Rusijos pareigūnas.

Anot jo, tariamai „istorinėse Rusijos teritorijose“ egzistuojanti nepriklausoma valstybė ateityje bus nuolatinė karinių susirėmimų atsinaujinimo priežastis.

Medvedevas mano, kad ir kokius susitarimus dėl saugumo garantijų Kijevas sudarys su Vakarais, naujų konfliktų tikimybė išliks su šimtaprocentine tikimybe.

 

„Nei Ukrainos asociacija su ES, nei net šios dirbtinės šalies įstojimas į NATO jam nesutrukdys“, – sakė D. Medvedevas ir pridūrė, kad kariniai veiksmai Ukrainoje gali pasikartoti po dešimties ar penkiasdešimties metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(40)
(-39)

Komentarai ()