Prasidėjo. Rusijos žemėlapyje atsiras naujos šalys  (8)

Rusija stovi ant žlugimo slenksčio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baškirijoje kilo masiniai protestai. Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas mano, kad dėl šių įvykių Vakarai turėtų ruoštis Rusijos žlugimui. Jo teigimu, jie yra didelio proceso, kuris išsivystys artimiausiu metu, pradžia.

Danilovas pažymėjo, kad baškirai yra atskira tauta. Pasak jo, jie niekaip nesusiję su rusais.

Danilovas sakė, kad Baškirijoje, ypač Ičkerijos Čečėnijos Respublikos, Tatarstano ir Dagestano teritorijose, dabar prasideda daug įvairių procesų.

„Vakarai turi ruoštis Rusijos susiskaldymui, kuris neišvengiamai įvyks. Tai, ką matome šiandien, yra tik šio didžiulio proceso, kuris neabejotinai netolimoje ateityje išsiskleis Rusijoje, pradžia“, - pabrėžė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius.

Jis taip pat pažymėjo, kad šiuo metu fiksuojama didelė problema, nes „kai kurie Vakarų šalyse“ mano, kad Rusijos žlugimas pakenks bet kokiems procesams.

 

Tačiau Danilovas priminė, kad 1991 m. didžiosios šalys taip pat manė, jog SSRS žlugimas negali įvykti, ir buvo susitarta, kad Baltijos šalys atsiskirs, o likusios 12 šalių taps Nepriklausomų valstybių sandraugos dalimi.

„Visa tai buvo tuščias laiko gaišimas, nes jokios Nepriklausomų valstybių sandraugos negali būti, kaip ir atskiros tautos negali egzistuoti Rusijos teritorijoje, nesukūrusios savo valstybių. Rusijai priklausančiame žemėlapyje neabejotinai atsiras naujų šalių“, - pažymėjo pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(265)
(20)
(245)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: