„Nereikės net 1991 m. sienų“. Karas gali baigtis labai netikėtai (Video)  ()

Žurnalistas Igoris Jakovenko išsakė netikėtą prielaidą, kaip gali baigtis karas Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar iki visiško visų okupuotų teritorijų išlaisvinimo gali ateiti Ukrainos pergalė, prognozuoja Igoris Jakovenko.

Rusijos žurnalistas paaiškino, kodėl taip mano, aprašydamas įvykius, kai rusai gali pamatyti šviesą ir nusiteikti prieš V. Putiną. Igorio Jakovenko interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Sociologas apibūdino situaciją, kai Ukrainos pergalė įmanoma ir nežengiant prie 1991 metų sienų:

„Manau, kad visai įmanoma, kad Ukrainos pergalė neįvyks tik po to, kai visa Ukrainos teritorija bus išvalyta iki 1991 metų sienų. Visai įmanoma, kad tai atsitiks anksčiau, pavyzdžiui, dėl to, kad dėl Krymo deokupacijos įvyks vidinis Rusijos valstybės mašinos žlugimas.“ Po to žurnalistas numatė įvykius, kurie kardinaliai pakeis karo eigą:

„Čia labai paprasta istorija: viskas prasidėjo su Krymu, viskas gali ir baigsis Krymu – tokia V. Putino imperijos „Koščejaus adata“. Tiesiog, kai įvyks Krymo deokupacija, tai bus labai stiprus šokas tiems žmonėms, kurie dabar yra fronte, ir tiems, kurie juos palaiko, nes pasirodys, kad iš tikrųjų V. Putinas yra kaip sakoma „netikras caras“ ir laikas kariuomenei sukilti“.

 

 

 „Čia gali būti, viena vertus, toks suvokimas, o iš kitos pusės jausmas, kad reikia judėti ne į Vakarus prieš Ukrainą, o į Rytus prieš V. Putiną“, – reziumavo Igoris Jakovenko. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(318)
(23)
(295)

Komentarai ()