„Karas pereina į kitą etapą“. Iki 1200 km. Ukraina gavo naują tolimojo nuotolio ginklą (Video)  ()

Eksperto Valerijaus Riabicho teigimu, Ukraina galės smogti Rusijos Federacijos teritorijoje esantiems energetikos infrastruktūros objektams, kurie naudojami aprūpinti jos karius kuru ir tepalais bei valdyti ekonomiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos galėjo gauti veiksmingus tolimojo nuotolio ginklus, galinčius apeiti oro gynybos sistemą Rusijos Federacijos teritorijoje. Tai patvirtina naujausi Rusijos objektų išpuoliai Leningrado ir Tulos srityse. Apie tai kanalo „Espresso“ eteryje sakė informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defense Express“ plėtros direktorius Valerijus Riabichas.

Eksperto nuomone, karinių operacijų pobūdis pereina į naują etapą.

„Atstumas iki tikslo tiesia linija yra nuo 700 iki 900 km. Norint aplenkti Rusijos oro gynybos sistemas, tokia trajektorija turėtų būti apie 1200 km. Tai rodo, kad turime tokį tolimą ginklą, ir kad jis gali apeiti Rusijos oro gynybos sistemas ir pataikyti į suplanuotus priešo taikinius“, – aiškino Riabichas.

Jis pažymėjo, kad šiuo metu akcentuojamas energetikos infrastruktūros objektų naikinimas šalyje agresorėje. Šie įrenginiai atlieka pagrindinį vaidmenį aprūpinant okupacinę armiją degalais ir tepalais ir remiant ekonominę veiklą.

 

„Iš visų pusių tai rodo, kad esame naujame karo veiksmų etape. Rusai, dievinantys Kremliuje sėdintį fiurerį ir jo politiką užgrobti svetimas teritorijas, jau gali stebėti jo politikos rezultatą tiesiai iš savo langų ir toli nuo fronto linijos“, – pažymėjo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(11)
(278)

Komentarai ()