„Viskas perduota Ukrainai“. Ką galingo okupuotame Kryme surado „Ateš“ partizanai (Foto)  ()

Pasak partizanų koordinatorių, Saki aerodromas yra vienas strategiškai svarbių Rusijos okupantų objektų, nes iš jo kyla dauguma Ukrainą puolančių priešo lėktuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos partizanai atliko visapusišką Saki aerodromo žvalgybą laikinai okupuoto Krymo teritorijoje. Apie tai praneša partizanų judėjimas „Ateš“.

„Pastaruoju metu mūsų agentai aktyviai įsitraukė į strateginio Novofedorivkos aerodromo, geriau žinomo kaip Saki aerodromas, žvalgybą“, – rašoma pranešime.

Anot partizanų koordinatorių, Saki aerodromas yra vienas iš strategiškai svarbių Rusijos okupantų objektų, nes būtent čia vyksta daugiausia priešo naikintuvų, vykdančių atakas prieš Ukrainą, pakilimų.

„Ateš“ judėjimas pažymi, kad žvalgybos metu agentams pavyko užfiksuoti maždaug 10 naikintuvų Su-30, o tai liudija aerodromo, kaip oro operacijų platformos, svarbą. Be to, buvo užfiksuotos oro gynybos technikos ir „Kasta-2E2“ tipo radarų vietos, o tai rodo aukštą priešo apsaugos lygį.

 

„Tai tik maža dalis visos žvalgybos, kurią gavome. Visa informacija perduota Ukrainos gynybos pajėgoms, laukiame iš jų teigiamų žinių“, – sakė partizanai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai ()