„Ten tikrai yra ką išvaduoti“. 2 šalys. Rusijoje nusprendė, ką puls Europoje (Video)  (4)

„Turtai telkiasi ten“, – Rusijos propagandinė žiniasklaida aptarė ES šalis, kurias „reikia pulti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agresyvi Kremliaus propagandos retorika stiprėja. Nepaisant to, kad Rusijos armija yra įklimpusi Ukrainos frontuose, Rusijos propagandinė televizija grasina užimti Vakarų Europą.

Atitinkamas pareiškimas neseniai buvo paskelbtas valstybinio televizijos kanalo „Rossija 1“ propagandinės pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje. Ištrauka pasiekiama „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Rusijos „ekspertas“ pavadino Rusijos okupaciją „išsigelbėjimu“ ir patikino, kad ne visos Europos šalys nusipelno tokio „gėrio“. Jis ypač svajoja užgrobti Prancūziją ir Italiją, kur šiandien jam tikriausiai yra uždrausta atvykti.

„Kodėl Rusija pultų NATO, Europos Sąjungos šalis? Valdytų Amsterdamą, kur kokainas išbarstytas visuose kampeliuose, ne tik vaistinėse. Ir ka ten veikti? Ką ten veiks rusų okupaciniai daliniai? Kovos su prekyba narkotikais? Selektyviai, kad būtų: šitą pulsime, o šito nepulsime... Ar dabar pulsime ir pedofiliją, ir LGBT žmones, ir pakelsime jų moralinį lygį? Na, be visų kitų ekonominių priežasčių <...> Jei tikrai reikia ką nors pulti, tai tik dvi šalis: Prancūziją ir Italiją, kuriose telkiasi pagrindinis Vakarų ir Vidurio Europos kultūros turtas. Ten yra ką „išvaduoti“, – sakė propagandistas.

 

Akivaizdu, kad Kremliaus propagandai nė kiek netrukdo tai, kad Rusijos armija net nepajėgi visiškai užimti Ukrainos Donbaso. Ji įstrigusi išsekimo kare, kuriame kasdien patiria milžiniškų nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(172)
(-122)

Komentarai (4)