Pompeo atskleidžia, kas keisis Trumpui tapus prezidentu  ()

Ukrainos pergalė yra labai svarbi Amerikos interesams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV ketina ir toliau remti Ukrainą. Taip atsitiks, nors tiesioginio kelio nebus, bus daug triukšmo, esu tuo tikras, ir mes visi tai matome, rašo  Mike'as Pompeo, buvęs JAV valstybės sekretorius, buvęs CŽA vadovas.

Esu įsitikinęs, kad per ateinančius kelis mėnesius ir bet kuriuo metu po to, net ir po lapkričio ir sausio mėn. rinkimų, kai bus naujas prezidentas arba tas pats prezidentas, kad ir kokia būtų Kongreso konfigūracija, esu įsitikinęs, kad Jungtinės Valstijos bus su Ukraina. Dauguma Amerikos žmonių ir dauguma Amerikos išrinktų lyderių supranta, kad Ukrainos pergalė yra labai svarbi Amerikos interesams.

O man tai labai svarbu. Ukraina neturėtų kovoti lygiosiomis. Ji neturėtų taikstytis su nuolatine aklaviete. Ukraina turi gauti leidimą ir išteklius, kurių jai reikia, kad nugalėtų žiaurumus, kuriuos Vladimiras Putinas įvykdė prieš Ukrainos žmones. Ir manau, kad dauguma amerikiečių tai taip pat supranta.

Siena su Meksika yra problema, kurią turime išspręsti nedelsiant. Vien pernai gruodį į mūsų šalį nelegaliai pateko 300 tūkst. Žmonių. Tai jau pavojinga, nes dalis jų iraniečiai, kinai, rusai. Reikia spręsti šią pavojingą situaciją mums šiandien. Bet jei valdžia atsitrauks nuo esamos padėties ir paklaus: „Kokia yra Amerikos vizija, kaip mes darome teisingus dalykus Amerikai, kaip mes iškeliame Ameriką į pirmą vietą? Atsakymas, patikėkite manimi, apima Ukrainos pergalę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()