Putinas pasirinko. Kas yra geriausias JAV prezidentas Rusijai – Bidenas ar Trumpas (Video)  ()

Pasak Rusijos prezidento Vladimiro Putino, Rusija dirbs su bet kuriuo JAV lyderiu, kuriuo Amerikos žmonės pasitiki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas išrinko labiausiai nuspėjamą, taigi ir geriausią Rusijai JAV prezidentą. Apie tai jis pasakė duodamas interviu kanalo „Rossija 1“ laidos „Maskva. Kremlius. Putinas“ vedėjui Pavlo Zarubinui.

Atsakydamas į klausimą apie prezidento rinkimų lenktynes ​​JAV, Putinas teigė, kad jos įgauna aštrias formas, tačiau, jo nuomone, „kištis į šį procesą nekorektiška“. Bet kas būtų geriausias JAV prezidentas Rusijai – dabartinis valstybės vadovas Joe Bidenas ar buvęs prezidentas Donaldas Trumpas? Putinas aiškiai ir greitai atsakė: Bidenas.

„Bidenas yra labiau patyręs ir nuspėjamas, jis yra senamadiškas politikas. Tačiau dirbsime su bet kuriuo JAV lyderiu, kuriuo Amerikos žmonės pasitiki“, – pabrėžė jis.

 

Be to, Putinas pakomentavo Amerikos prezidento protinę būseną, primindamas, kad apie Bideno neveiksnumą buvo kalbama prieš trejus metus, per viršūnių susitikimą Ženevoje, tačiau tuomet, anot Putino, jokių ženklų nebuvo. Jis perspėjo, kad nėra gydytojas, todėl mano, kad neturi teisės kalbėti apie Bideno sveikatą.

Tuo pat metu Putinas tradiciškai teigė, kad Amerikos valdžia turėtų daugiau dėmesio skirti ne gandams apie sveikatos būklę, o politinei JAV prezidento pozicijai.

 

„Manau, kad dabartinės Amerikos administracijos pozicija yra labai žalinga ir klaidinga. Ir aš kažkada apie tai sakiau prezidentui Bidenui“, – sakė Putinas.

Be to, Putinas pažymėjo, kad šiuo metu NATO nemato prasmės, nes tai tik JAV užsienio politikos įrankis.

„Amerika ir Europa turėtų pačios susitvarkyti su gynybos išlaidomis arba apmokėjimu už NATO „branduolinį skėtį“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()