„Užbaigti karą per 24 valandas.“ Trumpo planas jau aiškus. Kaip viskas vyks  (6)

Informuoti šaltiniai pranešė „Bloomberg“ apie Trumpo planą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-17 „Užbaigti karą per 24 valandas.“ Trumpo planas jau aiškus. Kaip viskas vyks  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius dvejus metus Donaldas Trumpas ne kartą žadėjo nutraukti karą Ukrainoje. Jis patikino, kad, grįžęs į Baltuosius rūmus, gali „užbaigti karą per 24 valandas“.

Informuoti šaltiniai pranešė „Bloomberg“, kad Donaldo Trumpo „taikos planas“, kurį jis nori įgyvendinti, jei grįš į Baltuosius rūmus, yra griežtai grasinti ir Ukrainai, ir Rusijai, verčiant jas nedelsiant derėtis.

Pasak vieno iš D. Trumpo patarėjų, jis planuoja šantažuoti Ukrainą, grasindamas sustabdyti Amerikos karinę pagalbą, siekdamas priversti Kyjivą sėsti prie derybų stalo su Maskva. Savo ruožtu D. Trumpas planuoja priversti Rusiją daryti tą patį, grasindamas padidinti ginklų tiekimą Ukrainai. Trumpo patarėjai Larry Kudlow ir Robertas O'Brienas viešai siekė, kad būtų sugriežtintos sankcijos Rusijos centriniam bankui, kad įtikintų Putiną siekti taikos sutarties.

 

Kartu šaltiniai tikina, kad šiuo metu D.Trumpo komanda su Rusijos ar Ukrainos tarpininkais jokių derybų šia tema nevykdo. Tai paaiškinama Amerikos įstatymų taisyklėmis, kurios draudžia privatiems asmenims derėtis vyriausybės vardu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(144)
(-110)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: