„Užbaigti karą per 24 valandas.“ Trumpo planas jau aiškus. Kaip viskas vyks

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-02-17 17:05
Įdomu apie kokius ginklus Trumpas kalba norėdamas pagąsdinti Putiną? Jokie ginklai Putino nesustabdys. Jis puikiai supranta kad karo nelaimės, bet ir žino jog Ukraina lokaliai šio karo irgi nelaimės. Jie tai jau įrodė. O koks platesnio mąsto konfliktas? Gal branduolinis?
Benediktas 2024-02-17 17:47
Afigienai. Putinas okupuoja ketvirtadalį Ukrianos pazeistamas Budapesto memorandumą (Amerika ji pasirase), sienu nelieciamumo teise ir Trumpas vietoj to, kad padėtų Ukrainai, klausia Putino ar sutinka pasiimti tas žemes. Jei nesusitinki duosim Ukrainai ginklu. Putinas, aišku, sutinka - karas baigtas, Ukraina neteko ketvirtadalio teritorijos, agresorius laimejo, Amerika apsishiko, demokratija pralaimejo, Putinas laimejo, Rusijoje Krym naš Euforija. Kinija greitu metu puola Taivaną, o š. Korėja - Pietų korėją - Ūra, tovarischi. Trumpas užsidaro sienas, ikisa galvą i smeli ir sako 'Amerika great again.' Rednekai patenkinti is dziaugsmo. Pasaulis ritasi žemyn, panyra į daug karų, demokratiju sumazeja. Diktatorius uzplusta dopaminas.
Benediktas 2024-02-18 12:06
Hmz 2024-02-18 12:41
"Informuoti šaltiniai pranešė" Oh yeah babe!
Tsg 2024-02-18 15:09
Amerika ir visi vakarai arba bijo Rusijos, tik nelabai nori atvirai to pripažinti, arba jiems finansiškai ir visaip kitaip neapsimoka remti Ukrainos.
Benediktas 2024-02-18 18:39
Vakarai bijo Niekaip nepavyksta atsikratyti baimės ir priimti kažkokį ryškesnį veiksmą, bijo atominių bombų. Šitas karas vakarams centus kainuoja, su jų ekonomika. Mes patogiai gyvenam, komforto zonoje ir nenorime iškišti kojos - tik dėl to Ukrainai nenuoda daugiau ginklų. Nori smilgdymo būdu nugalėti Rusiją, neįsitempus, niekuo nerizikuojant, judinant mažąjį pirštelį. Na jei taip pavyks, tai bravo. Bet negali ukrainiečiai būti amunicijos bade, turi būti nors paritetas ginkluose.