Įsileisti ar užtrenkti duris: kaip elgtųsi Rusija, jei NATO plėtra sustotų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-05-30 17:34
- NATO plėtra virs Pasauline sąjunga arba Rusija pasiūlys alternatyvą. - Beje, dabartinė Rusijos alternatyva - tai diktatūra, o NATO - Demokratija. - Mano žiniomis, tai rytai integruojasi į Demokratiją, o ne atvirkščiai. Progreso plėtros sustojimas neįmanomas.
kiesza 2017-05-30 20:18
Įdomu kas būtų jai Rusija susitartų su NATO ir ES, persiorientuotų iš konfrontacijos ir ginklų gamybos į verslą. Ar patemtų ES dotuodama infrastruktūrą Rusijoje ?
lindemann 2017-05-30 23:53
Rusija yra nelinkųsi tartis nei su EU, nei su JAV, nei su NATO, dėl konfrontacijos mažinimo. Tiesiog jiems atrodo, jog čia visi priešai ir neįtikinsi jų kitaip. Kažkoks žmonių prabudimas ar valdžios pasikeitimas nebent išgelbėtų juos, bet kitas klausimas, ar jie nori būti gelbėjami vakarietiškais metodais Šalis aukoja ekonomiką, kad klestėtų dabartinis rėžimas ir didžiajai daliai (skurdžiajai daliai) rusų tai patinka. O turtingieji laiko savo aktyvus vakaruose. Ir neaišku, kiek ilgai Kiniečiai bus Rossyjos užtarėjai, kadangi geras pavyzdys buvo Š. Korėja- "amžina" Kinijos sąjungininkė. Tarp JAV ir kinų įvyko slaptas susitarimas ir Š. Korėja nebeturi užtarėjų (išskyrus Rossyja).
Arns 2017-05-31 07:46
Sakai taip, nes matei antraštę? Kol kas nei veiksmų nei retorikos atžvilgiu iš Kinijos pusės niekas nepakito. Ji sako tą patį ką ir Rusija, kad karas nėra išeitis, reikia kalbėtis. Ji niekada ir nesakė kitaip. Apie jos "grasinimus" pareiškė amerikiečių spauda ir tai pasigavo likęs pasaulis antraščių pavidalų.
Sonnerie 2017-06-01 20:48
Su vengrija problema del to, nes sugeba pasigincyti su ES? Jei tyliai darytu viska ko liepiama (pvz isileisti dar berasciu pabegeliu) tada nebutu problemos, taip? Ir dar cia destai apie demokratija..
SaMaras 2017-06-01 21:38
turime pasaulinę JTO, tik iš pasaulinio reikalo išeina šnipštas, nes anksčiau ar vėliau, kažkas pasipyksta tarpusavyje, ir iš idėjos geras „organas“ lieka neveiksnus.