[Karšta tema] Putinas oficialiai pripažino separatistines Rytų Ukrainos „respublikas“, į regioną siunčia Rusijos karius: pareiškė, kad Ukrainą „sukūrė“ bolševikai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2022-02-24 10:07
Užblokavo pagaliau šitą trolį rusišką.
Abe7 2022-02-24 10:42
Lai tuntais veža lavonus matušai rasiejai. Bet ot kokiais laikais gyvenam, nuo pasaulinės pandemijos iškart šokam į karo sūkurį. Baisūs laikai.
SaMaras 2022-02-24 12:23
Na, galimas variantas, kad jei ne pandemija, karo sūkurys būtų bent pora metelių anksčiau...
Senas kareivis 2022-02-24 12:28
Kaliningrade yra Iskanderai, o Bulbašistane - apie 30 000 ruskių kariuomenės. Tad Lietuvai ir Lenkijai reikia būt pasirengusioms. Belieka palinkėt Ukrainai, kad ji kuo daugiau rabsosijon nusiųstų krovinių 200.
Senas kareivis 2022-02-24 12:56
to sub ir kitiems Kai studijavau ( 1994 - 2000 metais) Vilniaus universitete Filologijos fakultete, lankiau politologijos paskaitas. Labai gaila, kad neprisimenu dėstytojos pavardės. Ji yra sakiusi (cituoju iš atminties): Kairieji (socdemai ir t.t.) dažniausiai yra reformatoriai, o konservatoriai reformų beveik nevykdo. O Lietuvoje - priešingai. Socdemai reformų nevykdo, o konservatoriai - vykdo. Dėl to konservatorių Lietuvoje ir nekenčia, o socdemus ir kitus kairuolius myli:) O tie asilai, kurie dabartinę Lietuvos valdžią prilygina su Chuilostanijos valdžia - brangieji lygintojai: už tokius palyginimus ruskyne jūs jau sėdėtumėt kolonijoj + baudą gautumėt. O dabar sėdit sau namie, o gal ofise. Putin - chuilo. Slava Ukraine.
Senas kareivis 2022-02-24 13:40
Apie tuos žmones, kurie gyvena Šalčininkuose ir Vilniaus krašte, kad jie moka tris kalbas - jie normaliai nemoka nė vienos. Nei lietuvių, nei rusų, nei baltarusių, nei lenkų. Realiai jie susikalba tik tarpusavyje. Lenkijoj jų niekas nesuprastų. Baltarusijoj irgi nesuprastų. Tie žmonės nemoka jokios kalbos, tik biškį rusų, biškį lenkų, lietuvių.Tie žmonės vadinami tuteišais. Neaiškink niekam, kad jie MOKA tris kalbas. Jie tas kalbas MOKA tik apgraibiui. Poliglotai jo*bani. O apie tai, kaip jie moka rašyt, iš viso anekdotas. Ir atsiknysk nuo Karaliaučiaus. Jei kas turi teisę į šitą kraštą, tai tik Vokietija ir Lenkija (į nedidelį gabalą). Lietuvai Karaliaučius niekad nepriklausė. Skaityk knygas, vaikuti.
Abe7 2022-02-24 14:18
Įdomus akcentas, rodo per visas TV, putinoido monologą, kuriame sako, kad jei kas nors padės Ukrainai, keldami grėsmę vatai, sulauks dar nematyto istoriškai atsako. Suprask, panaudos kokią mažesnę atominę bombą. Įdomu Įdomu...
sub 2022-02-24 15:20
Nu va ne aš viens manau, kad valdantieji vykdo reformas, kad ir nepopuliarias bet reikalingas. Be to reik primint, kad socdemų mylėtojai nepamirštų ko myli, nes ankščiau socdemai buvo komunistų partija su Brazauskiu priešakį. Iki šiol nelabai kas pasikeistė, tik jų rinkėjai turi trumpalaikę atmintį. Trumparegiškumą galima išgyditi ar bent padėti pamtyti toliau, su trumpa atmintim basta, nieko nepadarysi.
sub 2022-02-24 15:27
Man tai juokinga, kad jis šią savo ataką ar invaziją, pavadino Ukrainos delimitarizacija ir defašistacija, va čia tai keista, jis Urkaina prilygino fašistams, nors pats elgiasi kaip fašistas.
AAA000 2022-02-24 16:05
joo... man ir putinas ir konservai - tas pats rezimas. nu konservu rezimas svelnesnis, bet rezimas analogiskas putininiam rezimui. net zmones netiesiogiai zude neadekvaciais visokiais "galimybiu pasais"... isplatino papildomai pandemija... kaip cia tau taip gaunasi, kad kai as niekinu putina ir konservus - parodau akivaizdzias sasajas - tau susisviecia kad putina aukstinu? gali argumentuotai pagrist? kaip as ji ten isaukstinu? nes cia tik tu ji ir panasus i tave aukstina - VEIKSMAIS - nes nepripazisti realios situacijos ir pasekmiu. jei tu aukstini konservus = kad gerbi putina ir jo metodus. nes veiklos analogiskos. masiu kontrole, apvogimas ir mulkinimas. ka jie ten apie save sako - man net neidomu. as ziuriu i sprendimus. ----------- del konservu sprendimu... paskutinis blyksnis - priime kad algas gaut reikes TIK PAVEDIMU!!! man cia aiskiai konservai dirba rusams. nes ivaro vietinius lietuvos piliecius i situacija - kai dirbt turesi, o alga bus fiktyvi- virtuali. nu grynai putininis rezimas - tik su savo nepadengtais rubliais. o cia modernesne putinizmo versija - konservatorine - vietoj rubliu elektroniniai konservatnykiniai skaiciukai su prirasytu euriuko zenkliuku ekrane. paziurek kas darosi ukrainoje. issigrynint neina, arba ribotai ir tik vietine valiuta. korteliu krautuves neaptarnauja visiskai. arba isvis sistema neveikia - nes elektra neveikia. mes rytoj galim i tokia situacija papult . ir tu be pinigu net evakuotis nuo ruso negalesi, ir pavalgyt negalesi. faktiskai konservai padare visa Lietuva uzprogramuotomis aukomis. kai pradesi badaut - nubegsi pats putkai paciulpt. nes tavo virtualus pinigai tas pats kaip atimti is taves valdzios sprendimu. bankai aiskins ka nors - neprivezem - nesaugu. grynu isvis mases nera - tik virtuali. konservai TAIP nusprende - kad jie geriau zino kaip tavo pinigus tau leist reikia... ir kas tai padare savo sprendimais? tipo gal as? Lietuva jau tokiam konservu sude imurkdyta - kad prie smarves kvapo priprato. ir jis jau tokiems kaip tu malonus panasu dziaukis tik kad ukrainieciai realiai uz mus kariauna. pagarba jiems - mirt eina. man pikta, kad galvas guldo del konservu "vertybinio" sudo visokio. nes jei toliau taip tesis - tuoj virtualiai prades kariaut ir jie. o realiai subegs ir sedes kaip islamo parazitai suleisti konservu... jau kolonos prie Lenkijos didziausios...
Kirtiklis 2022-02-24 17:14
Gyvulys Xuilo yra. Tikiuosi Ukraina gaus pakankama kiekį technikos ir amunicijos . Kiek stebiu, Ukrainiečiam netrūksta noro ginti šali, o pagal gruz 200 ir xuilo nuostolius, matosi kad jie nežada atiduoti šalies. Slava Ukraina. Putin Xuilo.
conjurer 2022-02-24 17:31
Tau tikrai kažkas galvoje negerai. Turbūt PTSD turi nuo galimybių paso. Realiai tai daug kas mato, kad tu palaikai putiną, nes vis varai ant partijos kurį yra pati nepalankiausiai jo rėžimui.
Dannas3 2022-02-24 17:49
Jūs galit tą idiotą aaa palikt ramybėj ar kas su jumis negerai? Ble koks debilas turi būt, kad išvis jo kliedesius skaityt, negana to dar atsakinėt. Dabar forumas užfloodintas jo nesamonem, nes patys nesugebat ignoruot kliedesiu.
sub 2022-02-25 08:51
Aš ir siūlau skipinti jo komentarus, net neskaityti. Jau gaila laiko kiek buvo stengtasi pačiam ir kitiems aiškinti kad jo pozicija yra absurdas. Čia tas pats, kas ka tik absivogusiam asmeniui sakyti, kad tu vagis, o jis "ne, tai konservatoriai vagys". Ta prasme šį žmogų argumentai ir logika neveikia. Ji greičiausiai veikai raudonoji spauda.
Senas kareivis 2022-02-25 17:46
Reikia, kad NATO pasakytų: ,,Jei ruskynas ar bulbašija užpuls bet kurią NATO šalį, NATO pasilieka sau teisę ir pareigą je***ašint atominėmis bombomis. Pirmieji taikiniai - Kaliningradas ir Bulbašija. Antrieji taikiniai - Sankt Putinburgas, Mas kvakva:), Pskovas, Riazanė, Majak 2 ir kiti miestai + kariniai daliniai. Aišku, tada jau Lietuvoj gyventojų nebeliktų iš viso, bet ir ruskių smarkiai sumažėtų.
UTF16 2022-02-26 12:30
Putinas ir jo režimas yra praradęs bet kokią sveiką nuovoką. Jam visur vaidenasi „narkomanai“, „naciai“. Jis šneka kaip pensininkė su Parkinsonu ir Alzhaimeriu, kurią visi kaimynai nori nunuodyti ir apiplėšti. Čia greičiausiai ilgalaikės izoliacijos dėl COVID sukeltas asmenybės sutrikimas su postrauminio streso prieskoniu. Jis greičiausiai nuoširdžiai tiki viskuo, ką sako. Jis yra sukūręs tobulą aido kamerą, kur nė vienas dalyvaujantis neturi jokio sąlyčio su realybe. Putinas nebesugeba įvertinti jam pateiktos informacijos, objektyvi informacija, prieštaraujanti jo pasakytam, yra netikra. Jis yra beždžionė su granata. Aišku, valstybė – tai ne tik vienas žmogus, jos sėkmė labai priklauso ir nuo to, kaip įgyvendinami beždžionės duoti įsakymai. Bet tai, kad agresorius serga, yra didelis Ukrainos pranašumas.
bmk1245 2022-02-26 13:28
Ruskiai skelbia, kad nuostolių neturi, rusijoje info visiškai blokuojama, tik skelbiamos pergalės, nors jau 3000-3500 200-jų, virš 100 tankų, virš 500 transporto priemonių/šarvuotos technikos, 14 lėktuvų (tame tarpe du IL-76 su desantininkais, bent jau vienas iš jų), 8 sraigtasparniai (pagal Ukrainos VRM), šimtai belaisvių... Ir čia tik per dvi dienas. Ruskių technikai jau pradeda trūkti degalų)))) Blitzkrieg'as nelabai pavyko.
UTF16 2022-02-26 13:53
Socialiniuose tinkluose žmonės rašo, kad pritrūkus degalų jie apiplėšinėja degalines. Paskui žmonių klausinėja kelio. Yra pranešimų spaudoj, kad bent kai kurie rusų kareiviai – tai šauktiniai, kurie per prievartą su armija pasirašė samdomo darbo sutartis. Iš jų atimami telefonai, jie siunčiami į frontą ir jų motinos daugiau niekada nebepamatys. Jie yra patrankų mėsa tiesiogine prasme.
bmk1245 2022-02-26 14:19
Šiame ^ yra daug visko. Momentais - komedija, kai siauraakis tankistas bando aiškint kad yra ukrainietis))) Arba užgęsę, pritrūkę degalų BTR/tankai))) Mane tai stebina dėl kelio klausinėjimų. WTF, ar pas juos GPS/GLONASS išjungė??? Nors, kai siunčiama tokia patrankų mėsa, gali būt, kad buriatai nelabai orientuojasi)))
bmk1245 2022-02-26 15:04
Kas nęsat turėjęs reikalų su ginklais, patariu susirast artimiausią šaudyklą, ir bent kartą pašaudyt iš įvairių rūšių ginklų (vienvamzdis, pusiau automatas, revolveris). Tiesiog pabandykit, adrenalino gausit. Nepatapsit šauliais, bet bent jau žinosit kaip laikyt (kad pirštų nesusižalot), kad nereikia laikyt pistoleto horizontoliai, kaip nigga daro, taikyt (kad pataikyt), kaip neužsimerkt šaunant, ir t.t..