[Žinios trumpai] Visi norintys gali išbandyti skaitmeninį ginklą, nukreiptą į Rusijos svetaines

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2022-03-02 15:06
Yra daugiau tokių puslapių su skirtingais domenais. Esu atradęs šituos: Jei pasiūlysit puslapių kuriuos verta atakuoti, atnaujinsiu šitą pranešimą.
donatasv 2022-03-02 15:35
"Naudodami svetainę prisiimate savo riziką, nes tai gali būti laikoma pilka įstatymo zona" Putino zona juoda, su raudona dėme. Daug sugriautų namų, atimtų gyvybių. Reikia pilt viską rusui, kad liaudis bustų. Dabar praplautomis smegenimis Russian VS The World ir net nesupranta, kad jei jau visas pasaulis keikia, kad kažką daro ne taip.
HardAxe 2022-03-02 16:35
tai tiesiog praneš "atsiprašome, bet dėl ypatingai didelių blogio ašies kibernetinių atakų mūsų puslapyje galimi sutrikimai". Tiesiog įpilsim žibalo į ugnį, nematau didelės naudos iš to. Jeigu rusai nulaužinėtų mūsų puslapį, tai mūsų verybių suvokimo nepakeistų.
conjurer 2022-03-02 16:59
Bet kuriuo atveju jie skelbs savo propagandą. Tai gal geriau, kai ją pamatys mažiau žmonių. Manau kad reikia daryti ką galim, kol pas mus nepasirodė tankai. Jei putka paims ukrainą, Vilnius greit atrodys panašiai kaip Ukrainos subombarduoti miestai. Jei turi geresnių pasiūlymų, laukiu.
HardAxe 2022-03-02 17:28
Parašyti emailą, kad užminuotas banko skyrius, oro uostas, dar kažkas? Į kokį 50 objektų. Anonimiškai pranešti artimiausioms ligoninėms, kad kai kurie grįžtantys kariai galimai radiaktyvūs, rekomenduoti juos tikrinti? Dar kažkokias panašias antis bandyti skleisti, pasinaudojant visišku valdžios neskaidrumu.
kestutisz 2022-03-02 17:29
Vienas minusas su tokiiu "karu" - kad retas žino su kuom ten "kariauja". T.y. kiek pasitikrins ką jie tikrai ddos'ina? Ar nėra nulaužtas pats įrankis? Pvz pats pat paprasčiausias būdas - DNS feikinimas, net ne feikinimas o tiesiog DNS RPZ - tam tikriem labai užknisantiem regionam tiesiog pakišti kitus IP ir jie jau daužys visai netai ką įsivaizduoja. Jau neskaitant kad sąrašas ir fetchWithTimeout(item) tai čia praktiškai garantuotas būdas provaideriui gauti abuse requestus iš kito galo ir jis negalės nereaguot.
conjurer 2022-03-02 18:34
Aš nieko prieš, bet niekada neturėjau noro išmokti tų sušiktų okupantų kalbos.
kestutisz 2022-03-02 19:00
Ok, per google/cf/dar kokius DNS taip, nėra kaip enfocinti rpz. O, kad saviem vartotojam pateiks teisingus, o visiem kitem - lievus, gal ir mažai šansų.
Hmz 2022-03-02 19:15
Galiu išversti.
conjurer 2022-03-02 19:37
Geriau pasiderink su HardAxe, ir paskambinėkit.
kestutisz 2022-03-02 19:55
Tai kaip tik gerai suvokiu ir matau sekantį žingsnį - automatinius abuse'us. Aišku useriai sakys ne ne, mes nekariaujam, populiariausia atmazkė bus "turbūt nulaužtas" kompas ir kai visi tokius nusiųs padarys tokį "gražų" reportažą kaip visi vakariečiai lochai, visų kompai nulaužti. Na ir ok, kad nebūtų vien verkimas - šitam toolse turi būt kitaip daroma, gudriau ir nekaltai. Pvz pagal laikrodį vienu metu visi padaro po 1 req į tam tikrą, ir ne kaip dabar GET /$randomskaičiukas, o kažkas sunkesnio - pvz search'ai (/search?query=kada baigsit karą?!). Url'ai, searchai formuojami iš raktinių frazių. Gal kokie panašūs į įsilaužimus, kad IDS turėtų darbo. Kad analitikai žiūrėdami ten populiariausius puslapius/searchus tope matytų tai ką norim jog matytų. Nes nu dabar atsidariau pirmą esantį tope - jis veikia. Akivaizdu kad senai jie tokius nublokavo ir tiek.
conjurer 2022-03-02 20:04
Na mažiau kalbų, daugiau darbų tada. Aš jau kelis kart klausiau kas gali papildyti adresų sąrašą, ar sulipdyti url kurie labiau apkrauna sistemas. Aš tik parašiau apie alternatyvius adresus, ir net keliom dienom ankščiau nei šis straipsnis išėjo. Iš tavęs matau tik skundimąsi.