[Žinios trumpai] „Anonymous“ perspėja Vakarų kompanijas, iki šiol vykdančias veiklą Rusijoje: „išeikite arba susidursite su mūsų rūstybe: turite 48 valandas“ (Foto)  (1)

Hacktivistų grupuotė „Anonymous“ perspėjo daugiau nei 30 tarptautinių įmonių, kurios vis dar vykdo veiklą Rusijoje, nedelsiant pasitraukti – kitaip susidurs su pasekmėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-21 [Žinios trumpai] „Anonymous“ perspėja Vakarų kompanijas, iki šiol vykdančias veiklą Rusijoje: „išeikite arba susidursite su mūsų rūstybe: turite 48 valandas“ (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Anonymous“  socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žinutę: „Kviečiame visas įmones, kurios ir toliau veikia Rusijoje, mokėdamos mokesčius į Kremliaus nusikalstamo režimo biudžetą – traukitės iš Rusijos! Suteikiame jums 48 valandas apmąstyti ir pasitraukti, kitaip jūs tapsite mūsų taikiniu!“

Kartu su raginimu, „Anonymous“  pasidalino  grafiniu paveikslu, vaizduojančiu dešimčių didelių korporacijų, įskaitant „Burger King“, „Citrix“, „Nestle“ ir „Subway“, logotipus.

Panašu, kad iš jų „Nestle“ – pasaulinė maisto ir gėrimų gamintoja – sulaukė daugiausiai pykčio iš hacktivistų grupės, kuriai grupuotė skyrė atskirą tviterį:

 

„Nestle, žuvusiųjų skaičiui didėjant, jūs buvote įspėta ir dabar esate pažeidžiama. „Anonymous“  laiko jus atsakingu už neapsaugotų vaikų ir motinų nužudymą“, – sakoma jame.

 

Tai ne pirmas kartas, kai Šveicarijos tarptautinė bendrovė sulaukia kritikos dėl atsisakymo pasitraukti iš šalies, kuriai taikomos sankcijos. Devintajame dešimtmetyje „Nestle“ tęsė veiklą apartheido eros Pietų Afrikoje, nepaisant pasaulinio pasmerkimo rasistinio režimo laikais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(4)
(25)

Komentarai (1)