[Žinios trumpai] Iš didžiosios Vokietijos neliko nė pedsako: vicekancleris Habekas tiesiai šviesiai paskelbė, kad bijo Rusijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ihouser 2022-04-04 15:16
Jis nesupranta, kad tokia skystakiaušiška politika motyvuoja rusiją elgtis agresyviau. Galiausiai, visi tie nuolaidžiavimai ir neprovokavimai, prives prie dar didesnio karo.
Benediktas 2022-04-04 15:32
Šiaip gerai, kad jie - politikai apie tai kalba atvirai. Vokiečiai tada pamato, ar tinkami politikai jiems atstovauja. Tikiu, kad Vokietijoje yra kitokių politikų. Jei rinkimai vyktų dabar, būtų į valdžią ateitų kiti žmonės. NATO šalis, už Lenkijos. Nesuprantu, ko jiems bijoti. Čia ne baimė, o šios valdžios išskaičiavimas dėl dujų vis dar.
iPienius 2022-04-04 16:41
vokieciai yra tokie patys dalbajobai ir gyvuliai kaip rusai. normalioje valstybeje neateitu i valdzia tokie kaip Putinas ar Htileris. vistiek didziausi rusu draugeliai yra. nebereikalo antra vamzdi state ir atomines uzdarineja, kad tik duju daugiau pirktu. toks toki supranta. dabar pries rinkejus geda, kad su Putino draugavo. realiai, kai tik baigsis karas ir nesvarbu, kas laimes, bet vokieciai iskart pasisakys uz sankciju nuemima ir duju pirkima
SPeed_FANat1c 2022-04-04 21:14
tai va jiem ner motyvacijos rizikuot deja. Ukraina, Baltijos salys, Lenkija juos saugo. Pakeistus jie kalba kai rusai uzimtu lenkija.