[Žinios trumpai] Nei vienas neišsisuks: sukurtas internetinis archyvas, kokius baisumus Ukrainoje daro Rusija  ()

Ukrainos užsienio reikalų ministerija kartu su partneriais sukūrė internetinį Rusijos kariuomenės įvykdytų karo nusikaltimų archyvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pranešė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba, teigia užsienio reikalų ministerijos spaudos tarnyba.

Anot Kulebos, archyve surinkti įrodymai pasauliui rodo tiesą apie Rusijos kariuomenės žiaurumą Ukrainoje ir garantuoja bausmes Rusijos karo nusikaltėliams.

„Tūkstančiai ukrainiečių žuvo, buvo kankinti, sušaudyti rusų. Bučos gatvėse buvo žudomi civiliai, prievartautos ir žudytos moterys bei vaikai, apšaudyti gimdymo namai, ligoninės, mokyklos, vaikų darželiai, humanitariniai koridoriai. Atidžiai dokumentuojame kiekvieną žiaurumą ir nusikaltimą. Sukūrėme specialų internetinį nusikaltimų archyvą, kad pasaulis žinotų tiesą, o rusai būtų atsakingi už kiekvieną Ukrainos ašarą ir kraujo lašą“, – pabrėžė jis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Internetinis archyvas jau veikia. Duomenys jame bus nuolat atnaujinami, nes bendradarbiaujama su Ukrainos teisėsaugos institucijomis ir tarptautinėmis organizacijomis bei stebėjimo misijomis.

 

„Tikrai nubausim Rusijos karo nusikaltėlius už žiaurumus Ukrainoje. Ne tik nusikaltėlius, bet ir įsakymus davusius vadus. Internetinis archyvas užtikrina, kad rusai negalės nuslėpti tiesos apie savo baisius nusikaltimus Ukrainoje“, – reziumavo Kuleba.

Internetinis archyvas war.ukraine.ua yra oficialaus šaltinio apie Rusijos karą prieš Ukrainą dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()