[Žinios trumpai] Putinas paskelbė apie aklavietę derybose su Ukraina: „Aš visiškai neabejoju, kad Rusija pasieks savo tikslus“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magic 2022-04-13 22:42
bomžynas atsigers iš savo pamėgtų aliominio rindelių ir bus taika ir ramybė. Tiesiog reikia laiko, kad iš vidaus pajaustų, o bapkių bomžynas kaip ir neturi, rublis nebent su rupijom mainosi.. Išvada viena, 3 mėnesiair bus šiaurės korėjq , to labiausia laukia JAV su effectais, nes JAV vs RS praeitis, tiesiog bomžai išsidavė, kad nieko neturi. Turi atominių????? ar tikrai jos veikia? kiekvienas pilietis sankcijas taiko,,,, taip kad ruskynas, teks gryzti namo. nes gatvėj sutikęa ......, bet ne vaikus. Pamatei ruski su armani - gėdink iki kol užsiparins, tada mentai tegu vežasi, kitu atveju sisiukas ant orkos galvos
HardAxe 2022-04-14 09:52
buvo kažkokio Lietuvos ambasadoriaus ar pan pasakojimas, kas darosi Rusijoj. Čia portale rašė. Sakčiau labai relistiškas. Nėra ten taip blogai, kaip mes norėtume, bent dar ne dabar, bet nuotaikos niūrios.
Benediktas 2022-04-14 10:00
Dauguma kalba, kad blogumas Rusijoje prasidės gegužės pabaigoje, birželio pradžioje. Kai sustodinės įmonės, prasidės masiniai atleidimai iš darbo. Aišku, darbuotojai tubūt gaus gažkokias pašalpas iš valstybės ir per tą laiką į gatves neis, tuos kelis mėnesius kol šelps. Bet jei turi daug paskolų, tai pašalpų ir santaupų gali neužtektį. Ir taip turėtų blogėti iki metų galo arba toliau, jei Rusija nepertvarkys ekonomikos. Aišku dar rinkimai Prancuzijoje, galbūt būsimas Le Pen bandymas sustabdyti naftos embargo įvedimą. Bet įvestų sankcijų niekas neatšaukinės. Daug kas priklausys, kaip rusams seksis mūšyje dėl Dombaso. Jei pasieks gerų pergalių, tai bent išlaikys palaikymą viduje. Jei nieko gero nepeš, tai bus karinis fail. Ir ne nuo NATO, o Ukrainos. Kažkas turės būti kaltas. Rusai nusivils vadovybe. Rusijoje kariuomenė - berods didžiausas jų pasidižiavimas.
donatasv 2022-04-14 10:57
Čia yra labai optimistiškas požiūris. 50% nuo naftos ir dujų yra skiriama armijai. Na manu labai daug iš viso to yra pavagiama. Dabartiniu atveju metant naftos ir dujų pinigus ir keičiant smarkiai gamybą į karinę techniką galima sukurt ganėtinai nemažai darbo vietų. Pasakys putinas oligarcham veržkitės diržus reik karą laimėt tai taip ir bus.
conjurer 2022-04-14 15:43
Jei viena suveiks, tie padariniai bus mažiau katastrofiniai, nei dabar jie yra ukrainoje nuo daug mažesnių sprogimų. Jei būtų kažkur sąrašas rusų paleistų bombų, galima net būtų paskaičiuoti pagal kilotonas, bet ukrainoje yra nusiaubtas ne vienas miestas, ir sistemingai vykdomas genocidas.