[Žinios trumpai] Dar vienas Trumpo „perliukas“: ne kartą savo patarėjų klausė – „ar Kinija šaudo į mus iš uraganų ginklo?“  (3)

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas reguliariai klausinėjo Baltųjų rūmų nacionalinio saugumo pareigūnų, ar Kinija turi „uraganų ginklą“, galintį iššauti į JAV žalingas žmogaus sukeltas audras, rašo žurnalas „Rolling Stone“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-11 [Žinios trumpai] Dar vienas Trumpo „perliukas“: ne kartą savo patarėjų klausė – „ar Kinija šaudo į mus iš uraganų ginklo?“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldo Trumpo kadencija sulaukė nemažos dalies prieštaravimų. Kalbėdamas su „Rolling Stone“ buvęs padėjėjas, norėjęs išlikti anonimišku, sakė, kad buvęs prezidentas buvo apsėstas klausimo „ar Kinija turi slaptą technologiją, leidžiančią sukurti didelius žmogaus sukeltus uraganus ir paleisti juos į Jungtines Amerikos Valstijas“. Tada Trumpas paklausė, ar tai būtų karo veiksmas ir ar jis galėtų imtis karinių veiksmų.

Kalbėdamas su „Rolling Stone“ buvęs vyresnysis padėjėjas sakė: „Buvau šalia, kai jis paklausė, ar Kinija „sukūrė“ uraganus, kuriuos galėtų nusiųsti link JAV krantų. Buvęs prezidentas norėjo sužinoti, ar tokia technologija egzistuoja. Vienas vaikinas kambaryje atsakė: „Mano žiniomis, ne, pone“.

 

Atrodė, kad būdamas Baltuosiuose rūmuose D. Trumpas labai asmeniškai domėjosi audromis, siūlydamas kariškiams bombarduoti uraganus, kol jie dar nepasiekė sausumos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(3)
(1)

Komentarai (3)