[Žinios trumpai] „Mums reikia pagalbos iš superžmogaus“: jūrų pėstininkai kreipėsi į Eloną Muską  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 36-osios jūrų pėstininkų brigados padalinio vadas Sergejus Volynskis („Volyn“) socialiniame tinkle „Facebook“ parašė, kad „Twitter“ paskyrą susikūrė tik tam, kad galėtų susisiekti su Elonu Musku ir kreiptis pagalbos į „SpaceX“ ir „Tesla“ įkūrėją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sako, tave teleportavo iš kitos planetos, kad išmokytum žmones tikėti neįmanomais dalykais. Mūsų planetos yra netoliese, nes aš gyvas ten, kur beveik neįmanoma išgyventi. Padėk mums iš „Azovstal“ išvažiuoti į trečiąją šalį. Jei ne tu, tada kas? Pasakyk man“, – sakoma kreipimesi į E. Muską.

S. Volynskis kreipėsi į kiekvieną Žemės planetos žmogų, pagalbos, kad Elonas Muskas pamatytų jo kreipimąsi.

„Sako, jo užduotis buvo įkvėpti žmoniją, patikėti tuo, kas neįmanoma. Jis įrodė, kad jam nėra neišsprendžiamų užduočių, kad viskas įmanoma! Jis niekada nepasiduoda, kaip ir mes! „Mums reikia supermeno palaikymo“ – pažymi Mariupolio gynėjas Sergejus Volynskis.

Gegužės 11 d. brigados generolas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pagrindinės operatyvinės valdybos viršininko pavaduotojas Aleksijus Gromovas pažymėjo, kad dabar „Azovstal“ gamyklos išlaisvinimo operacijai reikės didelių pastangų ir daug karių.

 

Savo ruožtu laikinai okupuotų teritorijų viceministrė I. Vereščiuk teigė, kad gamyklos teritorijoje gali būti dar apie tūkstantis kovotojų, pusė jų yra sunkiai sužeisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()