[Žinios trumpai] Turkija kategoriška – perspėja apie naują karą, jei Suomija ir Švedija įstos į NATO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2022-05-22 21:59
kaip gali tokios salys remt teroristus as nesuprantu. Ir rusija net pati sake kad jai nekelia gresmes ten tas suomiu istojimas, tai ko tas turkas cia dar pasakoja. Jei rusui nekelia gresmes tai neatrodo kad db puls.
Benediktas 2022-05-22 22:06
Kad ir kaip sakytu, kad Erdoganas ziuri tik savo interesu. Ji tikrai kazkas sieja su Kremliumi. Cia ir taip aisku, kad rusai dabar neturi kareiviu kariaut su Svedija, Suomija. O tapus joms NATO, NATO bus juo stipresnis, ta pati Turkija bus labiau apsaugota. Tai jo pasisakymuose nera jokios logikos apart zaidimo Kremliui.
AAA000 2022-05-22 22:15
sitam turko pareiskime logikos yra. cia tiesiog NATO vidines pestynes. jei kazkas nepatinka nariui - jis gali nepriimt. arba isstot miglota cia ta "gynybos" sajunga. susimove biurokratai... europos ekonomine sajunga geriau aprasyta. istatai ir ko siekia. is esmes - klestejimo. bet ES sistemoje irgi susidurs kazkada su problemom - kai taps per didele... nes pagrindas netvarus - ekonomines geroves siekia dalinai likusio pasaulio saskaita... va jei sito nepasalins - gali irgi uzsimarinuot biurokratizme... bet ES stipresne - plius jau du isstojimai buvo - vadinas aiskiai ne tokia prievartine, ir ne "didesnis globoja", bonusu daugiau. turkas teisus tame - kad Svedija pvz vaidino labai perteklini tolerantiskuma. ir nepriklausomybe jegos pozicijose. o daba kai sikna dega del rusu nesamoniu - pasiprase prie "didesnio uz rusus" globos bet Suomija gi nelindo i turku reikalus - del ko ant ju turkai stuma - tai cia nesuprasi... va sitoje vietoje paklausciau turko, kuo neitiko Suomija? ir isrysketu - dirba ruskiam ar ne daba abiem salim priestarauja - bet saliu skirtumas tai yra. cia padare politine klaida turkas. pretenzijos kandidatems turejo but individualiau paaiskintos. o kad ziuri savu interesu - cia normalu. svarbu bloko saugumo nemazina. turkai nemazai padare ir saugumo labui. pas juos gi migrantu kiek nutupe is Sirijos. norejot gal ju i Lietuva? taip kad ju balsas svarbus.
sub 2022-05-23 08:49
Nieks nieko neremia. Čia tas pats, kas tu parašytum jog kokią Belgija yra teroristus remianti valstybė, nes ten tavo priešai pasiprašė prieglobščio. Čia tas pats, kas Rusija ir Baltarusija apkaltintų Lietuvą, kad ši remia teroristus, nes Lietuva palaiko opoziciją, kaip Navalną ir pan. Rusijos valdžia aišku, kad sumenkinti žmogų pavadins jį teroristų, nors realiai tikrieji teroristai sėdi valdžioje. Taip ir su Turkija, patys turkai ne ką geresni, nei tie kurdai, apie kuriuos jie čia bando šnekėt.
SPeed_FANat1c 2022-05-27 16:30
tai gerai, tai ar tada jie tokie kvaili yra kad galvoja kad toks argumentas paeis, jei jie nera teroristai ir turbut politikai ta supranta?