[Žinios trumpai] Suomija parodė savo milžinišką branduolinį bunkerį, kuriame tilptų visi Helsinkio gyventojai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-26 19:44
O Putinas siunčia tankistus be šovinių puolimui. Ant kiek skiriasi požiūris į žmogų.
AAA000 2022-05-26 20:40
o konservai isvarineka lietuvius emigracijon - ekonominen vergijon. o likusius Lietuvoje suvarineja i namus be rusiu ir aplipintus kazkokiu slamstu, kuris nulaksto po pirmo sprogimo, ar sudega ir isnuodija gyventojus (galit apziuret foto Ukrainoje). ir konservai istisai aiskina kad taip ruosiasi nuo rusu puolimo net putinas labiau "rupinasi" - ruskyne gi niekas nekariauja... konservu troli - jei lygint - tai visas puses ir adekvaciai pagal nuopelnus... suomiai maladiec. elektromobilizmo infrastruktura turi net neturedami elektromobiliu. turi bunkerius. gyvena geriausiai pasaulio desimtuke... o tu eik patampyt konservams, uzsiimk savo iprasta kazkokia parazitiniu sektantu garbinimo veikla...nu grynai kaip ruskis koks su savo putinistais...
Benediktas 2022-05-26 21:51
Troli tu troli Kremliaus. Turi blatą technologijos.lt
SaMaras 2022-05-26 22:21
Kaip jau daug kam esu sakęs, kad jei ginčijiesi su idiotu, jis greičiausiai daro tą patį.. nemaitink pats trolio.. arba paprasčiau trauk į priešų sąrašą ir nematysi jo žinučių (nebent kas pacituos jį)
Benediktas 2022-05-26 22:26
Gaila, kad nėra normalių moderatorių, kurie grudus nuo pelų atskiria. Padarymas nematomu nesprendžia problemos.
SaMaras 2022-05-27 09:49
Na tas trolis toks užknisantis, bet bent jau užknisa daugiau mažiau pagal taisykles (bent jau anksčiau taip buvo, dabar gal kas keitėsi jo retorikoje) moderatoriai ir stengiasi vadovautis kažkokia tvarka, o ne baninti visus kurie jiems nepatinka... Buvo diskusija, kad jei blokuosi VISUS su kurių nuomone nesutinki forumas gali ir visai numirti.. Pabėdavos apie savo buhalterius ir koncervus ir apsiramins.. neapsiramins, o labiau pradės šakotis tada, manau, ir bus veiksmai..
Benediktas 2022-05-27 09:55
Esmė tame, kad technologijos.lt taisyklės praleidžia proputinišką propogandą. Jei per technologijos.lt taisykles prafiltruotume visą turinį valstybinių Rusijos TV kanalų - tai pamatytume, kad viskas praėjo. Neva tai būtų kita nuomonė - užsiblokuok, jei nenori matyt. technologijos.lt palaiko AAA000. Turbūt nėra kito tokio nario, kuris turėtų tiek minusų ir taip ilgai terštų forumą su savo Putin fershtein. Kur AAA000 su savo nuomone pasako, kažkokią tiesą? 10 tiesos galbūt ir 90% melas, propoganda. Pabandykit jo kada paklaust, kuo grindžia savo nuomonę - niekada neatsakys, nusimuilins, išgalvos savo faktus, kurių patvirtinimo niekur nerasit, nebent Sputnike, pakeis temą arba užsiims whataboutismu. Jei yra noras galima atskirti kada žmogus tiki savo nuomone, o kada varo propogandą. Juk tai tęsiasi keli metai.
sub 2022-05-27 10:14
Stumi stumi ant konservų, bet neparašai kas pačiam yra geresnė politinė partija Lietuvoj.
iPienius 2022-05-27 10:28
praktiskai bet kas, isskyrus komunistuojancius liberalus yra geriau. nei viena partija taip atvirai nezlugde ekonomikos. kiek del Landsbergio sankciju prasymo, nesamoniu su Taivanu zmoniu prarado darbo vietas ir kiek dar praras? kiek verslai rinku praranda. kitos partijos bent stengesi pritraukti uzsienio verslus, o cia daro viska atvirksciai, kad visi eitu lauk. toliau turim didziausia infliacija europoj, kuri tiesiog nieko nedarant butu mazesne. dar covido ribojimai, kurie visiskai neveiksmingi buvo. nepaprastosios padeties ivedimas ir laikymas, kai tam visiskai nebera pagrindo. dar galima butu vardint, bet dabar neatsimenu.
immortallt 2022-05-27 11:27
iPienius, šiaip dėl politikos ruskyno atžvilgiu daug daugiau darbo vietų prarasta. Gal reikėjo reikalauti ruskiams visą Ukrainą atiduoti? Su Kinija manai kitkas vyksta? Pvz. kinai supirkinėjo masiškai logistikos infrastruktūrą Australijoje. Australai sunerimo, apribojo galimybę užsieniečiams supirkinėti infrastruktūrą. Kinai uždėjo didelį embargą, kuris apribojo australų 30% eksporto. Australai nuo šitų sankcijų beveik nenukentėjo. Dabar nori pasakyti, kad dėl ~1% eksporto į Kiniją realiai Lietuvoje patyrėme ekonominę žalą, kai yra iš esmės visų prekių deficitas? Paverkė dvi lazerių/elektronikos įmonės, kad prarado užsakymus. Ir? Tuose sektoriuose darbuotojų trūkumas vien Lietuvoje yra kokie 5x to kiek viso yra. Viena įmonė užsidarė, kuri daug giriasi, bet aukštos pridėtinės vertės mano žiniomis jie nekuria. Ir šiaip, tu tikrai manai, kad reikia didinti bendradarbiavimą su šalimi, kuri realiai elgiasi panašiai kaip ruskynas, tik yra ekonomiškai ir karine prasme daug didesni, ir kurie nesibodi pareikalauti, pvz. parduoti visą savo šalies logistikos infrastruktūrą, tada atsiveža savo darbuotojus ir išstumia vietinius verslus ir žmones. Kam pritariu, galėjo BANDYTI daryti subtiliau. Ar praradome daug ilgu laikotarpiu? Manau praradome gerokai mažiau, nei galėjome prarasti, jei būtume aktyviai išauginę eksportą. Autralai ir kanadiečiai jau patyrė savo kailiu, kaip su kinais geriau neprasidėti. Ir šiaip visa ES politika jau praėjusiais metais pradėjo keistis suvokimas, o šįmet ledinį dušą gavo - ES turi būti pasaulio dalimi, bet gebėti išlaikyti autonomiją nuo kitų, ypač didžiųjų, šalių, nes tada atsiranda tokios iliuzcijos kaip putleriui, kad čia gali daryti ką nori, nes kiti priklausomi nuo jo. Ir taip pat manau, kad suartėję su Taivaniu naudos galime gauti daug. Kinijai visada buvo įdomu tik tie santykiai, kurių metu gauna daugiau naudos nei kiti. Jiems sinergijos nerūpi. Nerūpi jokios intelektinės nuosavybės, sąžiningumo ir lygybės principai. Jie šiek tiek santūriai besielgiantys rusai, turintys realiai daug didesnę kuoką. Jei tavo iliuzija, kad jiems artimos vakarų vertybės - nė velnio.
sub 2022-05-27 11:46
Tai parašyk, kas tas bet kas, konkrečiai.
AAA000 2022-05-27 19:38
o tu gali pateikt nuorodu i savo sapaliones? anglisku kokiu nors pvz - kad nebutu is ruskyno pliusiuku verge - palygink mano pliusiukus su savo bent...
immortallt 2022-05-28 11:42
Turbūt žalstiečiai, darbo parcija, tarkos, ta su lazda, lenkų rinkimų akcija ir dar krūvos kitų, kurias visas vienija ryšiai su ruskynu. Realiai viena tokia ant pilkos linijos likusi partija yra socdemai, bet jie tiek nevykę, kad realiai daro kaip Nausėda - nieko, ko populistai nereikalauja rėkdami. Man tik labiausiai keista, kad realiai vykstant karui, mes vis dar rusų karių, vykdančių informacinį karą ir trikdančių tarnybų veiklą ne tik nekontroliuojame, bet ir jie nėra uždaryti iki gyvos galvos, turtas atimtas, artimieji, kurie dalyvavo kartu veikloje - toks pat likimas. O čia tragediją bandoma daryti iš to, kad vienoje vienintelėje įmonėje atlido 50 darbuotojų, kurie trina rankas, nes gavo 1-2 mėnesių algą, ir tą pačią dieną pradėti darbą galėjo kur nors kitur.
sub 2022-05-31 09:25
Aš įsivaizduoju ką gali jie parašyti, patikėk net nenustebintų. Tik keista, kad nesugeba tiesiai šviesiai atsakyt į klausimą per 4 dienas, be eilinio vartymosi iš kažko. Socdemai yra blogesni už visus. Tie kurie prisitaiko prie situacijos bet neturi savo nuomonės, pats blogiausias dalykas.