Aukščiausias pasaulio viešbutis prarėžė debesis ir įrašytas į Guinnesso rekordų knygą: penki restoranai, aukso apdaila ir „tik“ keturios žvaigždutės  ()

Aukščiausias pasaulio viešbutis Dubajuje (JAE) prarėžė debesis. Jo svečiai po apylinkes gali dairytis iš 356 m aukščio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gevora Hotel“ aukštesnis už kitą populiarią nakvynės vietą Dubajuje – „JW Marriott Marquis“. Tiesa, pergalė labai nežymi – vos metras.

Tačiau, kaip bebūtų, aukščiausio pasaulio viešbučio vardas jam daugiau nebepriklauso, rašo cnn.com. Prabangiame „Gevora“ viešbutyje gausu auksu dengtų detalių.

Čia įrengtas sveikatos klubas, sauna, baseinas ir penki restoranai. Art deco stiliumi puoštame viešbutyje – 528 kambariai. Pagal plotą jie skirstomi į tris kategorijas: „Deluxe“ (46 kv. metrai), vieno miegamojo „Deluxe“ (62 kv. metrai) ir dviejų miegamųjų liuksas (85 kv. metrai).

Keturių žvaigždučių „Gevora“ kurtas taip, kad kad patenkintų ir poilsiaujančiųjų, ir apsistojančiųjų verslo reikalais poreikius. Viešbutyje yra baseinas su puikiu iš jo atsiveriančiu vaizdu, kavinė, kepinių parduotuvė, bet čia rasite ir verslo centrą, ir posėdžių salę.
 

„Gevora“ kaip aukščiausias pasaulio viešbutis įrašytas į Guinnesso rekordų knygą Nepaisant svaiginančių „Gevoros“ aukščių, tai nėra aukščiausias viešbutis pasaulyje. Toks titulas priklauso Honkonge esančiam penkių žvaigždučių „The Ritz-Carlton“.

Šio viešbučio numeriai įrengti 488 m aukščio tarptautinio verslo centro pastate, tarp 102-ojo ir 118-ojo aukštų.

Vis dėlto „Gevora“ kaip aukščiausias pasaulio viešbutis įrašytas į Guinnesso rekordų knygą, tad prisistatydami svečiams jie didžiuodamiesi tą primena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()