Štai kaip atrodo didžiausia pasaulyje privati slėptuvė: pastatė iš 42 autobusų ir iki šiol pildo slėptuvę atsargomis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-01-28 12:21
kiek žinau nei mokyklinai autobusai nei jūriniai konteineriai netinka slėptuvėms, nes jie neskirti atlaikyti žemės slėgį. O visk sutvirtinant gelžbetoniu jie tiesiog tampa nereikalingu metalo gabalu. Respect konstruktoriams. Galvojo ne tik apie save, bet ir aplinkinius (y)
Hmz 2019-01-28 13:27
HardAxe 2019-01-28 14:06
na slėptuvei mano manymu dangos storis virš galvos yra labai svarbus. "Sukastinė" slėptuvė gali būti lengviau nušluota nei įkasta su lygiu relijiefu, tada apšaudymo ar atominio sprogimo atveju labai groja kiek tos žemės yra virš galvos. Realybėj jeigu nesu pamišęs preperis ir nori kažkokios slėptuvės, tai geriausias sprendimas būtų sutvirtinas rūsys su minimaliom išgyvenimo atsargom (vandens, miegmaišio, radija, lemputė). Taikos metu rusy sandėliuosi maisto atsargas, kurias ir šiaip ten laikai (bulvės, uogienės, etc). O šiaip tai pas mus nėr prasmės iš bunkerių. Atominėm niekas mūsų neužmėtys, gyventojų tankis toks, kad "vidury niekur" nepasislėpsi. Uraganų neturim. O sėdėti tris metus po žeme Donbaso regione tubūt nesinorėtų niekam. Pralaukei rusy neramiausią metą ir trauki kur kojos neša.