Gal „Gigafactory“ bus pastatytas Lietuvoje? „Tesla“ jau beveik žino kurioje Europos šalyje stovės naujoji elektromobilių ir baterijų gamykla

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GNU 2019-08-05 00:20
Juk rašė, kad Lietuva atkrito, nes neturi reikiamo dydžio sklypo.
amas 2019-08-05 12:44
Tai būtent. Jūs kada bandėt pirkti žemės sklypą Lietuvoj? Visi tie debiliški ribojimai, būtent tam ir padaryti, kad jokiu būdu neateitu didesnis investuotojas ir kad liktumėm artojų kraštu. Net jei egzistuotu tokio dydio sklypas, jį parduodant pirmenybę jį nupirkt turi kaimynas. Čia tuoj sakysit, tai tik žemės ūkio paskirties žemei. O ble kitokios išvis nėra laisvos. O dar sklypą nupirkus, pabandykit jo paskirtį pakeist. Nu ble su tiek bybienės norikt, kad kažkas investuotu? Dar ten sklypų dydžiai ir turit garantija, kad tik art ja ir galima. O jei dar netoli kokios gyvenvietės, ten gyvenantys debilai užsiputos, kad jiem saulę užtoja ir matai tų bukapročių nuomonės yra svarbiau už kažką darnčių, pasakysi verslininko tai čia kaip velniu išvadint. Tai va ir turit situacija, kad tesla net krovimo stotelės čia nestato. Nes nafik seniem laužam krovimo stotelės, o dar tiek chujnios, kad net vemt norisi. Blet pamatai tokią straipsnio antraštę tai net šūdai užverda.
lizunas 2019-08-06 00:14
"kaimynui pirmenybė". Kiek esu susidūręs, tik kartą gavau pranešimą jog kaimynas žemę parduoda. Kitais atvejais nieko nebuvo gauta, didelis ūkininkas perka, tai jokio pranešimo negausi, ypač jei perka iš valstybės.