[ŽT] „Tai įvyks per artimiausias valandas. Lenkijos likimas ant plauko.“ Ką skelbia Varšuva  ()

Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas pareiškė, kad pasienio kontrolės punktai su Ukraina skubiai įtraukiami į ypatingos svarbos infrastruktūros objektų sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas pareiškė, kad pasienio kontrolės punktai su Ukraina skubiai įtraukiami į ypatingos svarbos infrastruktūros objektų sąrašą. 

Siekdamos suteikti 100 proc. garantiją, kad karinė pagalba – įranga, šaudmenys, humanitarinė pagalba, medicinos priemonės – pasiektų Ukrainos pusę be jokių vėlavimų, Lenkijos valdžios institucijos nusprendė į ypatingos svarbos infrastruktūros objektų sąrašą įtraukti pasienio kontrolės punktus su Ukraina. Apie tai pranešė Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas. 

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Pranešimą Lenkijos ministro pirmininko biuras paskelbė socialiniame tinkle "Twitter".

Į ypatingos svarbos infrastruktūros objektų sąrašą taip pat bus įtraukti į Ukrainą vedantys geležinkeliai. Pasak D. Tusko, šis klausimas bus išspręstas per kelias artimiausias valandas. 

 

„Ukrainos likimas kabo ant plauko, ir man nereikia nieko įtikinėti, kad tai reiškia, jog Lenkijos likimas taip pat kabo ant plauko. Prašau būti supratingiems tuo metu, kai įgyvendinsime sprendimus, priimtus įtraukus pasienio kontrolės punktus ir tam tikrus kelių ruožus į ypatingos svarbos infrastruktūros objektų sąrašą“, – kreipėsi D. Tuskas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(5)
(126)

Komentarai ()