[ŽT] „Vieni geriausių. Idealūs žvalgai.“ Iš Kanados atkeliauja neįkainojama parama (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-20 14:14
Pigesni dronai turi buti ir didesnis kiekis. Uzslopins REB'ais ir baigis.
kestutisz 2024-02-20 16:21
Kažkaip įtariu, kad jie jau paseno taip ir neišėję į frontą. Vien dėl dažnių blokavimo etc. Problema su nekariaujančiomis šalimis, kad jų gamintojai privalo laikytis taisyklių - galimas tik va šitas dažnis, jokio ten dar susinaikimimo etc. O fronte reikia visko kas yra nelegalu ir vakariečiui gal net nesuprantama.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-20 18:28
Aš visada stebėjausi kodėl dronai neturi propelerių apsaugos? Tiesiog dėl efektyvumo (mažesnis svoris, geresnė aerodinamika)?
kestutisz 2024-02-20 18:43
O ką ji duos? Kiekvienas gramas lemia atstumą, net pvz kokio FPV atveju ok, gali būt imamas net faneros, tekstolito etc keliasdešim gramų sunkesnis rėmas nei karbonas, nes na tiesiog pigiau, bet aiškus tradeof'as - kaina/pasiekiamumas vs gramai. O apsaugos tai visada svoris, o ryškaus privalumo nėra. Ypač tiem kurie dar ir su prikabintais sprogmenim kur ir taip bet koks užkliuvimas lygu detonacijai. Tiesa kaip tik prisimniau jog norėjau pabandyt ar specialiai dizaininta "apsauga" pakelt efektyvumui/gesinti vortexam, tai reiks grįžt.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-20 19:14
Čia gal daugiau iš civilinio naudojimo, kai matai, kaip sulaužomas dronas tiesiog kur nors atsitrenkus. Tarp kokių pastatų skraidant ar tarp elektros laidų, tai gana nesunku su propeleriu kažkur bakstelti ir dronas krenta. Tai dėl to man ir kilo tas klausimas kodėl jie nėra apsaugoti.
kestutisz 2024-02-20 19:32
Tai apsaugos turbūt visada būna pridedamos, tik beveik nemačiau kad kas naudotų, nes jos vistiek labai ribotai kažką apsaugo. Turi būt tada kažkas tipo "Ring Drone", su pilnai iš visų pusių, bet tada niuansai su kamera.