Griebiasi radikalesnių protesto formų. Lenkija blokuos jau ir Lietuvos sieną  (1)

Lenkijos ūkininkai planuoja pratęsti blokadą iki Vokietijos ir Lietuvos sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos ūkininkai teigia griebsiantis radikalesnių protesto formų. Jie planuoja ilgam blokuoti svarbius kelius ir sienos kirtimo punktus su Vokietija ir Lietuva.

Apie tai portalas RMF24 pranešė penktadienį, vasario 23 d.

Lenkai planuoja suaktyvinti protesto akciją, kurią rengia jau keletą savaičių. Visų pirma, nuo šeštadienio jie nori 24 valandoms užblokuoti S3 kelią Myslibuže, kuris yra netoli sienos su Vokietija.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Leidinys pažymi, kad lenkų traktoriai iš Renicės išvažiuos 14 val., tačiau protestas nesibaigs 16 val., kaip anksčiau. Ten technika gali stovėti net iki kovo 20 d.

Po savaitgalio ūkininkai tęs protestą Lenkijos ir Vokietijos pasienyje Krajnik Dolny mieste. Jie nori visiškai blokuoti eismą pasienyje ir streikuoti 24 valandas per parą.

Be to, Liubušo vaivadijos ūkininkai kartu su vokiečių protestuotojais planuoja užtverti greitkelį didžiausioje automobilių sienos kirtimo zonoje – į abi puses, Svičko ir Slubicės miestų rajonuose.

 

„Wiadomosci“ taip pat praneša, kad protestuotojai nuo kovo 1 dienos blokuos sieną su Lietuva. Traktoriai savaitę blokuos didžiausią judėjimą ties Budziskais.

Blokados koordinatorius Karolis Pečynskis deklaruoja, kad Ukrainos grūdai, kurie Lietuvą pasiekia per Lenkiją, pasikeitus dokumentams vėl grįžta į Lenkiją. Anot jo, tokiu būdu apeinamas grūdų importo iš Ukrainos embargas, kurį Varšuva įvedė rugsėjo 15 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(43)
(-30)

Komentarai (1)