[ŽT] CŽA: Putinas naudojasi respublikonais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-02-26 22:00
Jei būtų noras imtų ir susitvarkytų saugumas su tokio tipo veikėjais. Čia nėra stebuklų aukščiausio lygio sekimo priemones turi FTB, CŽV ir tyli. Ta tyla gali būt tik dėl poros priežasčių pakalikai nutyli arba dėl kažkokių priežasčių yra suinteresuoti palaikyt chaosą vakstybėje. Bidenas tame tarpe turėdamas ne vieną įrankį padėt Ukrainai vaidina kaip sieke pagalbos bet realybėje tempe gumą. Labai smarkiai komplikuojasi JAV padėtis, kažkoks chaosas. Tempe link karo su kinija, užaštrins rednekus galės eit pasireikš žudant komunistus.
Benediktas 2024-02-26 22:51
Čia nereikia tyrimų, čia plika akim matos. Tyrimai - teismam, tikuos informacija renkama, kas iš kur pinigus gauna. Bet patys respublikonai - eiliniai žmonės - rednekai, kaip z vatnykai, jiems labai sueina Rusijos propoganda.
Benediktas 2024-02-27 15:10
Blyn kokia trumpistų retorika panaši į z-vatnykų. Pakeisk žodį Trump į Putin, Amerika į Rasija, išversk į rusų kalbą - ir neatskirsi. Žmogų, kuriam viskas vienodai ir kuris žiūrės tik savo galios ir interesų - laiko vos ne Dievo atsiųstu, kad jie jam rūpi.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-27 15:56
Argumentų asai Šiaip su žmonėmis ta bėda ir yra, kad jie per daug vadovaujasi emocijomis. Yra situacijų, kur sprendimą reikia priimti greitai, tai tos emocijos ar neva nuojauta gali ir pasitarnauti teigiamai. Bet prezidento rinkimai - turi kalną laiko išanalizuoti kas per veikėjas tas žmogus, ką apie jį kalba apžvalgininkai, koks jo moralės kodeksas, kokios jo vertybės ir ką jis tau žada ir ar tie pažadai nėra tiesiog akių dūmimas. Ir žmonės per daug pamėgo "klykiančias kales" neva tai būtų koks alfa bruožas. Jei aš matau tokį, kuris stengiasi perrėkti savo oponentą, kurio taktika yra oponento niekinimas, tai iš karto ten galvoj varnelė prie asmenybės bruožo - klykianti kalė
immortallt 2024-02-28 07:55
Trump'as, klykianti kalė? Gal ir neblogas epitetas. Nubausti patogius idiotus ir amerikoje sunku.