„Labai stiprus signalas Rusijai“ – ką skelbia Čekijos premjeras  (1)

Tai išspręs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų amunicijos trūkumo problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekijos ministras pirmininkas Petras Fiala pareiškė, kad nemažai šalių už Europos ribų yra pasirengusios prisijungti prie iniciatyvos pirkti artilerijos amuniciją Ukrainos kariuomenei. Anot jo, tai suteiks operatyvinę paramą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

P. Fiala taip pat pabrėžė, kad pasaulio pasirengimas padėti Ukrainai yra „stiprus signalas Rusijai“. Tai jis pareiškė per neformalų viršūnių susitikimą Ukrainai paremti, sušauktą Prancūzijos prezidento iniciatyva, rašo „Le Monde“.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6355 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Čekijos vyriausybės vadovas teigė, kad iniciatyvą pirkti sviedinius Ukrainai jau remia 15 šalių. Jis taip pat pabrėžė, kad tai išspręs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų amunicijos trūkumo problemą.

 

„Čekijos iniciatyvą stipriai palaiko daugelis šalių. Tai labai stiprus signalas Rusijai“, – sakė Čekijos ministras pirmininkas.

Pažymėtina, kad Europoje šią iniciatyvą jau palaikė Prancūzija, Nyderlandai, Portugalija ir nemažai kitų šalių. Visų pirma Nyderlandų ministras pirmininkas Markas Rutte pareiškė, kad jo šalis Čekijos planui įgyvendinti skirs daugiau nei 100 mln. eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(1)
(41)

Komentarai (1)