Jeigu Putinas mirs. Kas ir kaip išrinks įpėdinį (Video)  ()

Vadinamasis Rusijos elitas turės įpėdinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento rinkimuose, kurie vyks kovo 17 dieną, prognozuojama, kad Vladimiras Putinas laimės. To nori ne tik V. Putinas, bet ir visas Rusijos elitas.

Tačiau jei V. Putinas mirs ar dėl kitų priežasčių negalės eiti prezidento pareigų, vadinamasis Rusijos elitas jau turės įpėdinį. Plačiau apie tai „24 kanalui“ pasakojo visuomenės veikėjas, rašytojas, publicistas Rostislavas Murzagulovas.

Kas gali būti išrinktas vietoj V. Putino?

Ne visai teisinga teigti, kad tik Vladimiras Putinas valdo visą Rusiją. Daug galių turi ir Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas.

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4508 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

„Tokių generolų yra daug, kiekvienas atsako už savo sritį. Visi šie sraigteliai turi susiderinti, kad taptų gauja, galinčia „efektyviai“ žudyti, prievartauti, gaudyti. Jų struktūra hierarchinė, panaši į gangsterių. N. Patruševas iš tikrųjų yra viršuje, bet jis neturi absoliučios galios“, – paaiškino Rostislavas Murzagulovas.

Gali būti, kad šis „elitas“ ruošia Vladimiro Putino įpėdinį, suprasdamas, kad jis nebus amžinas. Tuo pačiu metu galima pažvelgti į tai iš kitos pusės.

 

„Su jais viskas gerai, V. Putinas jų klauso, pradeda karus ir nesiruošia jų baigti, savo renginiuose kalba apie dar vieną nesąmonę. Manau, kad generolai yra gana patenkinti šiuo „prijaukintu namų naudojimui prezidentu“, su kuriuo daugiau niekas nesikalbės“, – pabrėžė visuomenės veikėjas.

Todėl Vladimiras Putinas greičiausiai išliks valdžioje tol, kol bus fiziškai įmanoma.

„Jie visada turės kokį nors savo sūnų, pasiruošusį jį pakeisti. Šie generolai mėgsta iš visų įmanomų įpėdinių pasirinkti kokį blogiausią, ant kurio suverčiama didžiulė šūsnis kompromituojančių įrodymų ir jis, jei kas atsitiks, nesukels triukšmo. V. Putiną pakeis kažkoks niekam nežinomas „Ivanovas ar Petrovas“, – pažymėjo R. Murzagulovas.

 

Tikėtina, kad Nikolajus Patruševas naujuoju prezidentu nenorės padaryti savo sūnaus Dmitrijaus, Rusijos žemės ūkio ministro. Tačiau Rusijos elitas pakeis V. Putiną (kai to nepavyks išvengti) kuo nors, kas jiems būtų patogus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: