„Didžioji dauguma pritarė invazijai.“ Putinas prašosi pagalbos. Kas vyksta  ()

V. Putinas sakė, kad tokia pagalba yra „indėlis“ į pergalę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos visuomenė ir verslas parodė „vienybę“ ir skyrė milijardus rublių savo lėšų kariuomenei remti, o tokia pagalba yra „neįkainojama“. Tai pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas savo pranešime Federalinei Asamblėjai.

„Lemiamas vaidmuo šioje teisingoje kovoje tenka mūsų piliečiams“, – sakė prezidentas, kreipdamasis į „Gostiny Dvor“ rūmuose susirinkusius pareigūnus, deputatus ir senatorius.

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4507 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

„Žmonės siunčia laiškus ir siuntinius, šiltus drabužius, kamufliažinius tinklus į frontą ir perveda lėšas iš savo kartais gana kuklių santaupų“, – sakė V. Putinas ir pridūrė, kad tokia pagalba yra „indėlis“ į pergalę.

 

Anot V. Putino, milijardus rublių išleido Rusijos įmonės, nukreipdamos lėšas labdaros organizacijoms ir fondams, kurie „remia kovotojus“.

Gynybos gamyklose darbuotojai dirba trimis pamainomis, o visa ekonomika parodė lankstumą ir atsparumą, sakė prezidentas. Jis pridūrė, kad „absoliuti rusų dauguma palaikė“ invaziją į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(32)
(-28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: