Naujas įpėdinis Rusijoje. „Be valstybės leidimo.“ Kas pakeis Putiną  ()

Ar V. Putinas turi konkurentų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sukūrė tokią valdžios sistemą, kuriai esant jis gali valdyti Kremlių visą gyvenimą. Kaip pažymėjo amerikiečių analitikas Adamas Tayloras, jo valdymo stilius eliminuoja konkurentus.

Tai teigiama „The Washington Post“ politikos eksperto publikacijoje.

Jis pažymėjo, jog V. Putinas fiziškai pašalino visus, kurie trukdė jam vadovauti, tarp jų Aleksejų Navalną, neseniai mirusį kolonijoje, Borisą Nemcovą, kuris 2015 metais buvo nušautas Maskvoje, ir net riaušininką Jevgenijų Prigožiną, kurio lėktuvas tariamai sudužo 2023 metų rugpjūtį.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

V. Putino varžovus dabartiniuose prezidento rinkimuose A. Tayloras vadina „niekiniais, neturinčiais valstybės leidimo“ – vieninteliams dviem antikariniams kandidatams Jekaterinai Duncovai ir Borisui Nadeždinui nebuvo leista balsuoti dėl techninių priežasčių.

Ar Kremliaus savininkas turi įpėdinį?

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas einantį Dmitrijų Medvedevą analitikas vadina žinomiausiu V. Putino pasekėju.

 

„D. Medvedevas buvo Rusijos prezidentu 2008–2012 m., o V. Putinas ėjo ministro pirmininko pareigas – tai „tandeminis“ vadovavimo stilius, skirtas padėti V. Putinui išvengti kadencijos ribų“, – prisiminė A. Tayloras.

Tačiau dabartinis D. Medvedevo vaidmuo, anot jo, buvo sumažintas iki Kremliaus „dvaro klouno“, „kuris gali būti panaudotas V. Putiną parodyti kaip nuosaikesnį“.

„Rusijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas laikomas labai įtakingu, tačiau jis išliko užkulisiuose iki pat įsiveržimo į Ukrainą, kai išgarsėjo jo klastinga retorika. Rusijos Tulos regiono gubernatorius Aleksejus Diuminas taip pat nėra gerai žinomas Vakaruose, o jo, kaip buvusio V. Putino  asmens sargybinio, pakelto į aukštas karines pareigas, kilmė paskatino spėlioti, ar jis gali būti mėgstamu kandidatu“, – sako A. Tayloras.

 

Kartu analitikas priminė V. Putino spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo žodžius, kad būsimas dabartinio Kremliaus savininko įpėdinis nepakeis šiuolaikinės Rusijos. Kalbėdamas apie tai, koks turėtų būti kitas Rusijos Federacijos prezidentas, jis sakė: „Tas pats. Arba kitoks, bet tas pats“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(9)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: