[ŽT] „Trumpą pasodins į kalėjimą.“ Netikėta žinia. Ką skelbia Jakovina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-03-18 21:57
Blogiausia yra tai, kad berods jis neturi konkurentų: - netgi ištikimiausi Biden'o rinkėjai sako jog Biden'as per senas antrai kadencijai; - Trump'as nors ir viskuo kaltinamas ir bandoomas teisti, demonstruoja laimėjimus išankstinėse apklausose; - Kas dar galėtų mesti jam iššūkį? Tiesiog nėra akivaizdžių alternatyvų, nebent JAV žmonės padarys kaip mėgsta lietuviai - balsuosiu už betką, tik ne už Trump'ą.
Benediktas 2024-03-19 06:08
Šiuo atveju būtų protingas pasirinkimas. Bet kas būtų geriau už Trumpą. Valytoja, medžių kirtėjas, autobuso vairuotojas - jiem pasakytų ką daryt. Nes Trumpas turi savo tikslus ir planus, kurie mano manumu vedantys į katastrofą, bei inirtingai siektų juos įgyvendinti ir nieko neklausytų.
Pumper 2024-03-19 08:05
Vienintelis jo tikslas yra išvengti kaliūzės. Pirmą kadenciją irgi daug ką žadėjo, bet tik kas nors kitaip pasako, tai iškart ir savo "nuomonę" (neturi jis tokio dalyko savo supuvusioj smegeninėj) pakeičia. Kiek metų jis rėkė, kad reikia tiktok uždrausti? Bet susitiko su vienu iš tiktok savininkų neseniai ir pakeitė "nuomonę". ,