„Praėjo 19 valandų.“ Putinas pažemintas. Kas nutiko  ()

Ar rusai patikės jo argumentais?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos ataka pakenkė V. Putino, kaip lyderio, kuriam svarbiausia nacionalinis saugumas, įvaizdžiui. Antonas Trojanovskis apie tai rašo straipsnyje „The New York Times“ leidinyje.

Visai neseniai V. Putinas naudojosi „pergale“ prezidento rinkimuose, norėdamas parodyti, kad jis valdo situaciją. Ir nepraėjus mažiau nei savaitei jo saugumo tarnyba nesugebėjo užkirsti kelio daugiausiai aukų pareikalavusiam teroristiniam išpuoliui šalyje per pastaruosius 20 metų.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1644 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Politologas Aleksandras Kynevas mano, kad daugelis rusų dabar yra šokiruoti, nes „tvarkos atkūrimas visada buvo V. Putino vizitinė kortelė“.

Putinas pažemintas. „Rinkimai parodė iš pažiūros užtikrintą pergalę. Ir staiga pasitikėjimo pergalės fone tai yra demonstratyvus pažeminimas“, – sako jis.

V. Putinas kreipėsi į rusus tik praėjus 19 valandų po žiauraus išpuolio. Savo kreipimesi jis nieko nesakė apie didėjančius įrodymus, kad ataką įvykdė „Islamo valstybės“ padalinys, tačiau užsiminė apie Ukrainos įsitraukimą.

 

„Klausimas, kokia dalis Rusijos visuomenės patikės jo argumentais. Rusams gali kilti klausimas, ar V. Putinas, atsižvelgiant į invaziją ir konfliktą su Vakarais, tikrai rūpinasi šalies saugumo interesais – ar jis, deja, jų atsisako, kaip teigia daugelis jo oponentų.

Jo nuomone, V. Putino nepaisymas JAV įspėjimo, kad gali įvykti teroristinis išpuolis, gali padidinti visuomenės skepticizmą. Opozicionieriai jį jau apkaltino, kad režimas persekioja LGBT asmenis, žurnalistus ir Kremliaus kritikus, o ne saugo visuomenę nuo tikrų teroristų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: