„Rusų vietoje aš viską atšaukčiau. FSB nežino, kas jų galvose.“ Skelbiama pilietinio karo pradžia (Video)  (5)

„Rusų vietoje aš viską atšaukčiau, visus masinius renginius.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už teroristinį išpuolį „Crocus City Hall“ atsakinga ISIS. Negana to, ISIS paskelbė karą Rusijai ir ji įvykdys dar daug teroristinių išpuolių skirtinguose Rusijos miestuose, tačiau daugiausia dėmesio skirs Maskvai ir Sankt Peterburgui, ypač Maskvai. Tai pareiškė Ukrainos žurnalistas ir karo bei politikos apžvalgininkas Dmitrijus Gordonas pokalbyje su Vasilijumi Golovanovu.

„Aš nesu pranašas. Aš tiesiog turiu šiuos duomenis ir sakau: Maskva bus paskandinta kraujyje. Putinas ir Medvedevas bus nužudyti. Jie bus tiesiog nužudyti. Beje, rusų vietoje, aš viską atšaukčiau, visus masinius renginius. Atšaukčiau viską velniop, nes mirs taikūs žmonės“, – sakė ekspertas.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5284 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Šiandieniniai įvykiai Rusijos Federacijoje – pilietinio karo pradžia. ISIS pavidalo varna suka ratus virš Rusijos – šalies laukia tamsūs laikai, prognozavo žurnalistas.

„Ar žinote, kad Rusijoje yra labai daug musulmonų? Ar žinote, kiek musulmonų yra Maskvoje? Maskvoje oficialiai gyvena 12 milijonų, o neoficialiai – 18. Iš jų oficialiai yra daugiau nei milijonas musulmonų. Grubiai tariant, kas 15-as Maskvoje yra musulmonas. Tai skirtingos kultūros ir mentaliteto žmonės.  FSB tikrai nežino, kas jų galvose“, – pažymėjo Gordonas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(357)
(9)
(348)

Komentarai (5)