„Rusų vietoje aš viską atšaukčiau. FSB nežino, kas jų galvose.“ Skelbiama pilietinio karo pradžia (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-03-26 18:04
Tikriausiai pirmas kartas, kaip iš demokratinių jėgų girdžiu tylius šlovinimus ISIS pradėtui karui prieš rusiją, beje niekas nekelia teorijos, kad rusija susitarusis su isis visam tam reikalui, galbūt per daug čia fantazuoju, bet kitą vertus, tokia idėją neturėtų būti ignoruojama, žinant putiną, beje pastarajam linkiu pačios žiauriausios ir kankinančios mirties kokia tik gali būti, jis tikrai nusiplenė, po osuoto tarakono stalino, šitas išgama nusipelnė klaikaus galo, kaip ir jo draugelis girtuoklis medvedevas. Na o kalbant apie pilietinį karą, kažkas vistiek įvyks, negali baliono pūsti amžinai, jis vistiek susprogs, tikiuosi Lietuva nebus durnių kraštas kuris įsileis bėgančius nuo jo, nepamirškime, kad diduma palaiko amžinątilsį putiną.
vanduo4 2024-03-27 20:03
Tas "Pilietinis karas" skamba kaip - "Rusija tuoj žlugs". Bet va vakar rusai pralaužė Ukrainos gynybos liniją už Bachmuto ir juda tolyn. Kuo baigsis to euforijos?
SPeed_FANat1c 2024-03-30 10:43
Tik jau blet nevadinkim rusų taikiais. Kaip sake dauguma palaiko putina, vadinas ner tsikus Jei butu taikus, jo nepalaikytu.
punktyras 2024-03-30 11:10
Dauguma ≠ visi