F-16. Ką darys Putinas  ()

Taps „teisėtu taikiniu, kad ir kur jie būtų“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Forces News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=jKGWWdLnxYs

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad jei amerikiečių naikintuvai F-16 bus panaudoti prieš Rusiją iš trečiųjų šalių aerodromų, jie taps „teisėtu taikiniu, kad ir kur jie būtų“.

„Jei jie pristatys F-16, kaip jie apie tai šneka, pilotai mokomi, manau, jūs tai suprantate kaip niekas kitas, tai nepakeis situacijos mūšio lauke“, – sakė Putinas.

Putino teigimu, „sunaikinsime jų lėktuvus taip, kaip šiandien naikiname jų tankus, šarvuočius ir kitą įrangą, įskaitant daugkartines raketų paleidimo sistemas“.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2476 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Putinas sakė, kad F-16 gali turėti branduolinius ginklus: „Turėsime ir į tai atsižvelgti“.

Rusijos vadovas taip pat sakė, kad Rusijos Federacija neturi jokių agresyvių ketinimų Europos atžvilgiu. Rusijos valstybės vadovas planus dėl karinio susirėmimo tarp Rusijos Federacijos ir NATO pavadino „nesąmone“: „Neturime jokių agresyvių ketinimų šių valstybių atžvilgiu. Niekada nebūtume nieko darę Ukrainoje, jei ten nebūtų įvykęs perversmas, o vėliau – karinės operacijos Donbase“.

 

Anot Putino, 2022 metais JAV karinėms išlaidoms išleido 811 milijardų dolerių, o Rusija – 72 milijardus: „Ar mes galime kovoti su NATO esant tokiam santykiui ar panašiai? Na, tai tiesiog nesąmonė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(38)
(-36)

Komentarai ()