„Pasakysiu daugiau...“ Budanovas skelbia sensaciją. Kas vyksta  ()

Kremlius žinojo.



© Current Time (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=ZeSRtX7oL_E

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-28 „Pasakysiu daugiau...“ Budanovas skelbia sensaciją. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žvalgybos tarnybos iš anksto žinojo apie artėjantį teroro išpuolį koncertų salėje „Crocus City Hall“, sako Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas.

„Jau 2024 metų vasario 15 dieną Rusija žinojo apie pasiruošimą. Pasakysiu daugiau, ši informacija buvo perduota per grupuotės žvalgybos skyrių Sirijoje. Iš ten ji pateko į Maskvą. Ir tegul nepasakoja pasakų, kad kažkaip keistai viskas materializavosi iš niekur“, – kalbėjo Budanovas.

Anot Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo, Kremlius žinojo, kur ir per kurias dvi šalis kovotojai atvyks į Rusiją. „Kodėl jie leido tam įvykti – yra keletas variantų. Pirmasis yra, kaip įprasta, „bokštų“ kova dėl kelių pareigūnų pašalinimo. Kitas variantas yra tas, kad jie iš tikrųjų neįvertino to, kas nutiks. Jie manė, kad tai nebus reikšminga, ir norėjo dėl visko apkaltinti Ukrainą“, – sakė M. Budanovas.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Kalbėdamas apie „Ukrainos pėdsaką“, Budanovas pažymėjo, kad Rusijos valdžia jau tris kartus keitė versijas apie tai, kas nutiko „Crocus“.

„Pasirodė Patruševo ir Bortnikovo paaiškinimai, kurie mane asmeniškai ir Ukrainą apkaltino tuo, kas įvyko. Tai nesąmonė. Beje, jei palietėme šią skaudžią problemą, ir, nors tai atsitiko priešui, iš principo nepritariu teroristiniams veiksmams prieš civilius“, – sakė Budanovas.

 

Naujausiais duomenimis, per ataką koncertų salėje „Crocus City Hall“ žuvo 143 žmonės, o dar 360 buvo sužeisti. Atsakomybę už išpuolį prisiėmė „Islamo valstybės“ grupuotė. Rusijos valdžia tvirtina, kad už teroristinio išpuolio stovi Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(4)
(58)

Komentarai ()