„Geriau ten nevažiuokit. Venkit žmonių.“ Atskleidė kas laukia keliaujančių į Rusiją  ()

Ministras paragino visus italus, vykstančius Velykų atostogų į užsienį, būti atsargiems.


Antonio Tajani
Antonio Tajani
© UK Government, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Antonio_Tajani_in_Rome_on_19_December_2023_-_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Italijos valdžia paragino savo piliečius susilaikyti nuo kelionių į Maskvą po teroristinio išpuolio koncertų salėje „Crocus City Hall“, sakė užsienio reikalų ministras Antonio Tajani.

„Geriau atidėti keliones į Maskvą, o jei kas nors jau yra Maskvoje, vengti vietų, kuriose gausu žmonių. Mes tai sakome nuo kovo 8 d.“, – „Rai TV“ citavo A. Tajani. Jis paragino visus italus, vykstančius Velykų atostogų į užsienį, būti atsargiems.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3959 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

Kovo 8 d. Italijos užsienio reikalų ministerija rekomendavo turistams atsisakyti lankytis Rusijoje, „atsižvelgdama į tarptautinį kontekstą ir susisiekimo sudėtingumą“.

Tuo pat metu JAV ambasada Rusijoje pranešė, kad teroristai gali planuoti išpuolius perpildytose Maskvos vietose. „Ambasada stebi pranešimus, kad ekstremistai planuoja atakuoti didelius žmonių susibūrimus Maskvoje, įskaitant koncertus, o JAV piliečiams rekomenduojama 48 valandas vengti didelių grupių“, – rašoma ambasados ​​svetainėje.

 

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministerija padarė panašų pareiškimą.

JAV taip pat tiesiogiai informavo Rusijos valdžios institucijas apie teroristinio išpuolio rengimą, „The Wall Street Journal“ ir „The New York Times“, cituodami Amerikos pareigūnus, pažymi: pagal Vašingtone priimtą politiką Amerikos žvalgybos agentūros, jei turi patikimos informacijos, yra „įpareigotos įspėti“ tuos, kurie gali tapti atakų taikiniais, net jei šios šalys yra potencialios priešininkės. Taip metų pradžioje JAV perspėjo Iraną apie artėjančią ISIS teroristinę ataką.

 

Kovo 22-osios vakarą nepažįstami asmenys įsiveržė į „Crocus City Hall“ ir iš automatų atidengė ugnį į neginkluotus žmones, atvykusius į grupės „Picnic“ koncertą, o po to sukėlė gaisrą.

Atsakomybę už išpuolį, per kurį žuvo 139 žmonės, prisiėmė ISIS-K grupuotė Afganistane. Kovo 24 dieną Maskvos Basmano teismas suėmė keturis Tadžikistano piliečius, kuriuos FSB įvardijo kaip teroristinio išpuolio vykdytojus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()