[ŽT] Netikėtas antausis Trumpui. „Jis neturi smegenų!“. Kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2024-03-31 14:50
Ši prognozė reali jei Trampistai toliau blokuos pagalbą Ukrainai. Viskas vakarų šalių rankose. Pradėtų tiekti naują modernią ginkluotę ir pakankamai viskas greitai pasikeisų. Rusai bėgtų.
vanduo4 2024-03-31 16:24
Diktatorius ir gimsta iš to, kad jam trūksta proto. Jis mato tik savo poziciją ir atmeta visas kitas. Tokį asmenį dar būtų galima pavadinti agresyviai progresyviu konservatoriumi. - Jis nemato nieko, tik savo poziciją, kuri jam veikia. - Tai ir yra esminis diktatoriausi bruožas. Jis neturi jokios empatijos kitaip mąstantiems. Jis tiesiog atsisako priimti tą faktą jog ne viskas vyksta pagal planą, todėl tavo norai ne visuoet tampa realybe. - Idealus plano įgyvendinimas įmanomas tik esant tinkamoms aplinkybėms. O tai reiškia - trumpas ketina pašalinti visus ir viską kas stovi jo kelyje. Tai yra diktatoriaus kelias. - Tai jis puikiausiai pademonstravo per pralaimėtus rinkimus, kai fiziškai užpuolė balsų skaičiuotojus, nors pats net nepasirodė, atsakomybę permesdamas savo nuolankiems pasekėjams. - Kita vertus - Trumpas yra paskutinis JAV Kapitalistas. Į JAV ateina socializmas, nes formuojasi kažkokia tai nacionalinė tauta, ilgainiui pareikšianti pretenzijas į valdžią ir tuomet viskas vyks kaip Europoje - geriausiu atveju.
Benediktas 2024-03-31 17:35
Nesutinku su patarėju. Putinas - puikus pavyzdys, kad būti diktatoriumi daug proto nereikia. Reikia tik geros komandos, kuri užsiimtų propogandos marketing, daug interneto trolių ir pinigų - ir Trumpas tai turi.