Putino režimas išprotėjo. „Duokite tai vargšams...“ Kas vyksta (Foto)  ()

„Labai logiškas ir kompetentingas žingsnis.“



© Винокурня Фома Менделеев (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=9D_qNIDYrZ4

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas ir publicistas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale pakomentavo naujausią Federalinių ir regioninių alkoholio rinkos tyrimų centro (CIFRRA) direktoriaus Vadimo Drobizo pasiūlymą dėl itin pigios degtinės gamybos neturtingiems šalies gyventojams Rusijos Federacijoje.

Rusiją drebina „topinis“ pasiūlymas. „Duokite vargšams degtinę – socialinę degtinę, masinę degtinę, vadinkite kaip norite, – už 100 rublių“, – pasiūlė Drobizas.

Nevzorovas pažymėjo, kad Putino režimas turi kažkaip ir toliau „vienyti tautą“, todėl tokios pigaus bizalo gamyba gana organiškai įsilieja į farsą, kurį valdžia surengė Rusijos Federacijoje.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8502 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ypatingo „bydlos“ gėrimo" sukūrimas yra labai logiškas ir kompetentingas žingsnis. Visi Rusijos Federacijos vidaus politikos statymai daromi ant kurčiausios ir skurdžiausios minios“, – rašė Nevzorovas.

Pasak jo, būtent ši rusų kategorija dabar yra galingiausias ir dominuojantis „socialinis sluoksnis“.

Nevzorovas taip pat pabrėžė, kad būtent tokiai kategorijai – „bydlai“ – Rusijos Federacijoje sukurta ir speciali muzika, literatūra, kinas (o dabar ir internetinis turinys – red.).

 

„Putinui pavyko tapti agresyvių „bydlų“ mesiju. Atėjo laikas, be dainų ir filmų, sukurti ikoniškus aksesuarus. Jie, kaip ir „čeburaškos- berniukai-šamanai“, taip pat taps „tautos vienytojais“, – apibendrino Nevzorovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(6)
(23)

Komentarai ()