[ŽT] „Jie buvo SDN sąraše.“ Ką nusprendė teismas  ()

M. Fridmanas ir P. Avenas paliko Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos Teisingumo Teismas netikėtai panaikino asmenines sankcijas Rusijos „Alfa“ banko steigėjams Piotrui Avenui ir Michailui Fridmanui.

2023 metų rugpjūtį JAV iždo departamentas įvedė sankcijas Michailui Fridmanui, Piotrui Avenui, Germanui Chanui ir Aleksejui Kuzmičevui, „Alfa Group“, kuriai priklauso Rusijos bankas „Alfa“ bankas, įkūrėjams. Apie tai pranešta departamento svetainėje.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12186 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, Rusijos pramonininkų ir verslininkų sąjunga (RSPP) sulaukė sankcijų. Visi jos nariai yra įtraukti į SDN sąrašą, o tai reiškia griežčiausius apribojimus.

 

M. Fridmanas ir P. Avenas paliko Rusiją prasidėjus karui Ukrainoje. Jie taip pat buvo ES ir JK sankcijų sąrašuose. „Alfa“ bankui taikomos ES ir JAV sankcijos.

2022 metų gegužę Ukraina paskelbė areštavusi M. Fridmano turtą, kurio vertė 420 mln. dolerių. Liepos pabaigoje Ukraina nacionalizavo „Sense Bank“ (buvęs „Alfa Bank Ukraine“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()