„Svarbu dirbti labai netikėtai.“ Baltarusija, Padniestrė. Tinka  ()

„Reikia gero pilietinio karo Rusijos teritorijoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė atakuoja naftos perdirbimo įrenginius ir Rusijos Federacijos naftos bei dujų infrastruktūrą. Politikos ekspertas Tarasas Zahorodnas „Glavred“ pasakojo, kaip tai gali paveikti Rusijos Federacijos galimybes kariauti.

Jis mano, kad Rusijai bet kokiu atveju suras pinigų karui, nes tai yra okupantų prioritetas.

„Ji ir toliau kovos mažindama civilinio sektoriaus ir Rusijos gyventojų vartojimą. Tokiu tempu Rusijos Federacija tikrai galės kovoti dvejus metus. Bet jeigu mes išjudinsime Baltijos ir Novorosijsko uostus, konkrečiai – naftos pramonę, arba smogsime šiems uostams, kad į juos neįplauktų tanklaiviai, ir visa kita, tai kitas reikalas“, – sako ekspertas.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8336

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Jis taip pat mano, kad Ukraina turėtų atakuoti Mozyrio naftos perdirbimo gamyklą Baltarusijoje, esančią vos 80 km nuo sienos. Taip pat Rusijos Federacijos vadovas Putinas bus šokiruotas, jei Ukrainos kariuomenė įžengs į Padniestrę, atims iš rusų karinius sandėlius ir grąžins Padniestrę Moldovai kaip visavertę valstybės dalį.

Tai būtų labai skaudu Rusijai. Mums svarbu dirbti labai netikėtai, atlikti pačius netikėčiausius manevrus, kurie pakirs valdžią Rusijos Federacijoje ir išprovokuos klanų karą šalies viduje“, – sakė Zahorodnas.

Ekspertas jau mato kelias susiskaldymo linijas, kurias galima išprovokuoti Rusijoje:

 

● musulmonų klausimai;

● naujo elito atsiradimas Rusijos Federacijoje – „specoperacijos“ veteranai (jei jie pateks į valdžios institucijas, jie patys išprovokuos skilimą);

● pramonės nacionalizavimas (daug oligarchų turi savo privačias armijas, kurias, kilus nepasitenkinimui, galima aktyvuoti).

„Tai yra, mums reikia gero pilietinio karo Rusijos teritorijoje. Tai ją paveiks iš vidaus. Ir tada, net turėdamas turimus išteklius, jis negalės vesti užkariavimo karo. Kaip sakė draugas Leninas, „turime imperialistinį karą paversti pilietiniu karu“. Manau, kad tai yra linijos, prie kurių Ukraina turėtų dirbti“, – sako Zahorodnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(310)
(7)
(303)

Komentarai ()

Susijusios žymos: