Tai rimta. „Skelbiami raudoni ir juodi sąrašai.“ Kas vyksta  ()

Kyla pavojus, kad prasidės karas.


JK vėliava
JK vėliava
© LA(Phot) Simmo Simpson/MOD, OGL v1.0OGL v1.0 (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:The_Union_Jack_Flag_MOD_45153521.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK užsienio reikalų ministerija į savo raudonuosius ir juoduosius sąrašus įtraukė 8 naujas šalis, įskaitant Baltarusiją. Pagal dabartinę departamento informaciją, Baltarusija tapo „per daug pavojinga“ lankyti.

„Britanijos užsienio reikalų ministerija skubiai įspėjo savo piliečius nevykti į Baltarusiją ir kitas 7 šalis. Anksčiau šios šalys nebuvo įtrauktos į „nelankytinų“ sąrašą“, – pažymėjo „Mirror“.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
11926 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Oficialioje JK vyriausybės svetainėje išties buvo atnaujinta informacija apie Baltarusiją, kuri buvo įtraukta į juodąjį sąrašą kaip „per pavojinga lankyti britų turistams“.

Ataskaitoje taip pat teigiama, kad „Rusija vykdo karines operacijas Baltarusijoje“ ir „yra pavojus, kad karas Ukrainoje išplis į Baltarusijos teritoriją“.

 

JK užsienio reikalų ministerija pabrėžia, jog „negalima garantuoti, kad kelionė į Baltarusiją bus saugi, o arešto ar karo atveju JK negalės suteikti veiksmingos pagalbos ten esantiems savo piliečiams“.

Be Baltarusijos, Rusija, Ukraina, Iranas, Sudanas, Izraelis, Libanas ir Palestinos teritorijos buvo įtrauktos į „nelankytinų“ sąrašą.

Tačiau pats buvimas sąraše nereiškia oficialaus draudimo apsilankyti išvardytose šalyse, kalbama tik apie „stiprią rekomendaciją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()