Sankcijos veikia. Rusijoje kauksmas. „Kas tie žmonės, kurie tai įperka???“ Ką pamatė gyventojai  ()

Rusai išsižiojo pamatę naujas kainas Rusijoje.


Krasnojarskas
Krasnojarskas
© Станислав Соломахин (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Красноярск.Вечер_в_Сибири.Evening_in_Siberia,Krasnoyarsk._-_panoramio.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai puikiai įvertino sankcijų ir karo su Ukraina pasekmes ir išsižiojo pamatę naujas būsto ir hipotekos kainas, pranešė Dialog.ua.

Socialiniuose tinkluose aptarinėjama vieno iš rusų publikacija, kurioje jis papasakojo apie planus įsigyti naują butą penkiaaukščiame name provincijoje Krasnojarske, Rusijos Tolimuosiuose Rytuose.

Tačiau, susidūręs su realiais skaičiais, jis buvo šokiruotas: už kosmetiškai suremontuotą 73 kvadratinių metrų ploto butą miesto pakraštyje prašoma net 12 mln. rublių (128 000 JAV dolerių).

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4434 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Jis atliko ir paskelbė hipotekos įmokų skaičiavimus, jei būtų taikoma rusiška programa.

Paaiškėjo, kad sumokėjus 30 proc. pradinį įnašą ir vėliau mokant paskolą bei palūkanas, bendra buto kaina jam sudarytų 557 000 JAV dolerių.

„Kas tie žmonės, kurie tokius butus įperka??? Mes ką, vėl sulaukėme vergovės? Gryniausia vergovė! Taip, būtų geriau, jei nebūtų lengvatinių hipotekos paskolų ir viskas grįžtų prie 2021 m. kainų“, – komentavo jis.

 

Šis pareiškimas sukėlė platų rezonansą socialiniuose tinkluose, kur daugelis naudotojų reiškia susirūpinimą dėl augančių būsto kainų ir būsto paskolų prieinamumo lygio Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(312)
(13)
(299)

Komentarai ()