[ŽT] Zelenskis pakvietė Trumpą atvykti į Ukrainą. Ką jis pasirinko?  ()

Donaldas Trumpas mano, kad nedera lankytis Ukrainoje, kol jis yra kandidatas į JAV prezidentus, nors per prezidento rinkimų kampaniją 2016 metais jis išvyko į užsienį ir netgi susitiko su Meksikos prezidentu.


Zelenskis ir Trumpas, 2019 m.
Zelenskis ir Trumpas, 2019 m.
© Picryl (atvira licencija) | https://picryl.com/media/-unga-48795662128-c5e50a

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas atmetė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio kvietimą atvykti į Ukrainą. Be to, kandidato į prezidentus būstinė tvirtina, kad Trumpas su Zelenskiu nepalaikė jokių oficialių ryšių, pranešė „Reuters“.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4425 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Jokio kontakto iš Zelenskio nebuvo, o prezidentas Trumpas viešai pareiškė, kad jam būtų nedera dabar vykti į Ukrainą, nes jis nėra vyriausiasis vadas“, – skelbia Trumpo rinkimų kampanijos būstinė.

Tuo pačiu metu per savo pirmąją prezidento rinkimų kampaniją 2016 m. Trumpas lankėsi Meksikoje ir susitiko su tuometiniu jos prezidentu Enrique Peña Nieto. Ir apskritai, kaip rašo „Reuters“, kandidatai į JAV prezidentus dažnai keliauja į užsienį, kad padidintų savo užsienio politikos autoritetą.

 

„Per rinkimų kampaniją dėl respublikonų nominacijos Ukrainoje lankėsi buvę Respublikonų partijos kandidatai, kurie dabar iškrito, pavyzdžiui, buvęs viceprezidentas Mike'as Pence'as ir buvęs Naujojo Džersio gubernatorius Chrisas Christie.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()