„Yra vienintelis žmogus pasaulyje.“ Jis priverstas klausytis (Video)  ()

„Rusija yra priklausoma nuo Kinijos.“



© PPR GLOBAL (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=iaJU4_PcCK8

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei pasaulyje yra žmogus, kurio Putinas priverstas klausytis, tai Xi Jinpingas, sakė Tarasas Berezovecas. Kartu politikos strategas pabrėžė, kad šios įtakos nereikėtų pervertinti, nes Kremliaus vadovas pirmiausia vadovaujasi savo logika.

Taraso Berezoveco interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Politikos strategas pasakojo, kas gali daryti įtaką Kremliaus vadovui: „Mažai tikėtina, kad pavyks išvengti Kinijos vaidmens, nes oficialios Pekino valdžios institucijos iš tikrųjų yra vienintelės pasaulyje, kurios gali turėti lemiamos įtakos diktatoriaus Putino pozicijai. Jei kalbėsime apie žmogų „kas gali jį palaužti, kas gali jį pristabdyti, tai tik komunistinės Kinijos lyderis Xi Jinpingas. Tai bene vienintelis žmogus pasaulyje.“

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8327 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Tarasas Berezovecas išsamiai apibūdino, kodėl Putinas tapo šiek tiek priklausomas nuo Kinijos: „Pasaulio analitikai nesutarė dėl Pekino įtakos Maskvos politikai. Kai kurie mano, kad ji absoliuti, kad Rusiją jau galima laikyti antrine valstybe, Kinijos „vasalu“, tačiau dauguma mano, kad Kinijos įtaka Putinui  yra perdėta: egzistuoja tik tam tikra priklausomybės forma. Rusija yra priklausoma nuo Kinijos, nes yra didžiausia Rusijos naftos produktų pirkėja.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: