Akibrokštas Rusijai. Sąjungininkas drėbė tiesiai šviesiai. „Ji mums nepadėjo“  ()

Maskva ieško „nusikaltimo partnerio”.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© cagrikarip (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-jet-fighter-jet-su-33-8392473/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akibrokštas Rusijai. Maskva nustėro, nes buvęs Irano parlamento Nacionalinio saugumo komiteto vadovas Hešmatola Falahatpišechas atvirai sukritikavo Rusiją dėl nepakankamos paramos puolant Izraelį. Apie tai pranešė leidinys „Iran International“. 

Rusija nepadėjo. „Įvykiai parodė, kad Iranas regione yra vienišas. Pasaulio valstybės atėjo į pagalbą Izraeliui, tačiau kai kurios valstybės nepadėjo Iranui net karo sąlygomis. Pastaruoju metu Rusija nenorėjo Iranui suteikti reikiamos technikos“, – sakė jis. 

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2122 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Falahatpišechas ir anksčiau yra kritikavęs Rusiją. Sausio mėn. jis apkaltino Maskvą, kad ji ieško „nusikaltimo partnerio“ savo veiksmams Ukrainoje, turėdamas omenyje, kad Iranas tiekia Rusijai dronus kamikadzes.

Nuo 2022 m. spalio Iranas siunčia Rusijai bepiločius orlaivius, kurie naudojami smogti infrastruktūrai ir civilinėms teritorijoms Ukrainoje. Šiais bepiločiais orlaiviais siekiama nuslopinti Ukrainos priešlėktuvinę gynybą. 

 

Nepaisant to, kad Iranas iš pradžių neigė, jog tiekė Rusijai dronus kamikadzes „Šahed“, Irano vyriausybė galiausiai pripažino, kad prieš paaštrėjant konfliktui Ukrainoje išsiuntė tam tikrą šių dronų kiekį. Prasidėjus konfliktui Rusija suintensyvino karinį bendradarbiavimą su Iranu. 

Kritikai vis dažniau abejoja Rusijos, kaip Irano sąjungininkės, patikimumu, ypač branduoliniais ir platesnio pobūdžio užsienio politikos klausimais. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(4)
(68)

Komentarai ()