Aistros kyla. Ultimatumas valdžiai. Situacija ant sprogimo ribos (Video)  ()

Vyriausybės administracija buvo apsupta policijos.


Protestai Sakartvele
Protestai Sakartvele
© Stop kadras | https://twitter.com/HansGutbrod/status/1780660976930476245?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1780660976930476245%7Ctwgr%5E83ba999add935325a3b88724b0a98170df484b4e%7Ctw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Policija sulaikė du protesto prieš įstatymą dėl „užsienio agentų“ Tbilisio centre dalyvius, kurie atsisakė taikiai protestuoti, sakoma Sakartvelo vidaus reikalų ministerijos pranešime.

„Protesto metu protestuotojai ne kartą įvykdė smurtinius veiksmus. Keli protestuotojai neįvykdė teisėto policijos reikalavimo protestuoti taikiai, dėl ko buvo administracine tvarka sulaikyti du asmenys“, – rašoma pranešime.

Iš vieno iš sulaikytųjų policija paėmė šaltą ginklą. Vidaus reikalų ministerija paragino akcijos organizatorius ir dalyvius neperžengti įstatymų ribų ir paklusti policijos reikalavimams.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
5031 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šiuo metu situacija prie vyriausybės pastato yra įtempta – opozicijos lyderiai reikalauja susitikimo su vyriausybės vadovu Irakliu Kobakhidze ir atsiimti įstatymo projektą.

Tbilisyje, prie Vyriausybės rūmų, vyksta protestuotojų ir policijos susirėmimai.

„Dabar mes taikiai, ramiai einame į valstybės kanceliariją. Reikalausime, kad ministras pirmininkas išeitų ir pasikalbėtų su mumis“, – į tūkstančius protestuotojų prie Sakartvelo parlamento Tbilisyje kreipėsi aktyvistas Levanas Tsutskiridze.

 

Nuo trečiadienio vakaro Sakartvelo vyriausybės administracija buvo apsupta policijos. Netoliese yra vandens patrankos ir greitosios pagalbos automobiliai.

Trečiadienį parlamento dauguma pirmuoju svarstymu priėmė įstatymo projektą „Dėl užsienio įtakos skaidrumo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()